Vegard Dønnem meldte i august overgang fra KBK til Strindheim IL TF og er nå klar for 2.div.

Surnadaling rykker opp med Strindheim IL Toppfotball

Vegard Dønnem (19) gikk fra KBK i sommer og er nå sikret opprykk med Strindheim IL Toppfotball til 2.div.

Publisert

Fra Surnadal via Kristiansund til Strindheim.

Etter 2 år og i overkant av 70 kamper for KBK 2 og KBK nasjonal G19 meldte Vegard Dønnem i august overgang til Strindheim IL Toppfotball. Dønnem gikk som 17 åring fra Surnadal til KBK etter å ha vært en del av Surnadals treningsgruppe fra han var 14. 

- Det er et trangt nåløye for å få proffkontrakt, og derfor tok jeg kontakt med flere klubber, deriblant Strindheim,  for å få et mellomsteg mot proffkontrakt. En annen nordmøring, Brede Børset Andresen, ble også klar for Strindheim samtidig.
Strindheim spiller nå i 3.div. - Norsk Tipping Ligaen - men er sikret opprykk til 2.div. - PostNord ligaen - med 4 kamper igjen å spille.

Scoret i debutkampen

Vegard har spilt 6 kamper for Strindheim IL TF siden overgangen fra KBK, deriblant mot tidligere medspillere i KBK 2. En kamp Strindheim vant 2-0. 

- Det var artig å spille mot gamle lagkamerater , sier Vegard. 

Like morsomt var det å score seiersmålet i debutkampen på 1.laget til Strindheim mot Orkla. En kamp han startet på benken, men hvor han kom inn og scoret i det 85 minutt. 

- Jeg trives godt i Strindheim. Det er en flott gjeng, og jeg har blitt godt tatt imot i klubben, sier Vegard, som nå har flyttet til Trondheim.

- Målet nå er å få mest mulig spilletid i Strindheim i 2.divisjon. Jeg har akkurat fylt 19 år, og har ikke hastverk med å komme videre, avslutter Vegard Dønnem. 

Powered by Labrador CMS