Arkivfoto 2021

Surnadal videre til neste runde i NM-kvalifiseringen

Årets første obligatoriske kamp for A-lag herrer var NM- kvalifiseringskamp spilt borte mot Åndalsnes på Øran stadion.

Etter rundt 11 minutter spilt av første omgang scorer Tore Næss kampens første mål, etter et fint innlegg fra Tore Bæverfjord. Surnadal ledet med det 1 - 0.

32 minutter inn i kampen blir det en liten glipp i Surnadals forsvar, og Åndalsnes klarer å sette ballen i mål på retur etter at første skuddet ble reddet av målvakt Torstein Snekvik. Stillingen 1-1 varte frem til pause.

I andre omgang viser Surnadal bedre takter, og legger press på Åndalsnes fra start. Ved 59 minutter blir det frispark til Surnadal, og etter en kjempeheading fra kaptein Vegar Brøske på keeper, klarer Sander Smevoll å sette returen mellom stengene. 2 - 1 til Surnadal.

Dette ble kampens siste mål, og sluttresultatet ble dermed 2 - 1 seier til Surnadal.

- Bør levere på dette nivået resten av sesongen

Trener Webjørn Holten sier seg relativt fornøyd med årets første kamp, og mener Surnadal er fortjente vinnere av matchen totalt sett, selv om første omgang ikke var på det nivået de ønsker å være. Han skryter av Åndalsnes, som er et ungt lag som jobbet godt, og de ga Surnadal tøff motstand i første omgang. Holten er mer fornøyd med spillet i andre omgang.

- Vi hever oss mange hakk i andre omgang, og vi bør levere på dette nivået resten av sesongen, avslutter han.