Trond Gyldenskog Nedal i Nedal & Partners flytter inn i nye lokaler i Miljøgata rundt nyttår. Men han er allerede operativ som eiendomsmegler i Surnadal.
Trond Gyldenskog Nedal i Nedal & Partners flytter inn i nye lokaler i Miljøgata rundt nyttår. Men han er allerede operativ som eiendomsmegler i Surnadal.

– Verdens første eiendomsmegler med hovedkontor i Surnadal

Publisert Sist oppdatert

Snart flytter det inn en ny aktør i Miljøgata på skei, vegg i vegg med Næss Rør. Eiendomsmegler Trond Gyldenskog Nedal etablerer nå firmaet Nedal & Partners i Surnadal, med ham selv som daglig leder og operativ eiendomsmegler. Det gjør Nedal til verdens første eiendomsmegler med hovedkontor i Surnadal ifølge ham selv.

– Dette skal bli en svært lokalt forankret bedrift. Verdiene som blir skapt her stopper i døra mi; de forlater ikke bygda, forteller Nedal. Selskapet er etablert som et aksjeselskap der Nedal selv er eneeier.

Nedal forteller at Nedal & Partners allereie har kommet godt i gang, med flere eiendommer som snart markedsføres for salg. Innflytting i de nye kontorlokalene blir rundt nyttår, men han presiserer at han allerede er fullt operativ og klar til å bistå kunder med kjøp og salg av eiendommer samt verdivurderinger.

– Jeg er ikke bundet av noen tredjepart heller, og det blir utelukkende brukt lokale takstfolk. Tanken her er å skape lokale synergier. Det betyr at ved mine visninger vil du finne et prospekt som løfter frem lokale aktører, fortsetter Nedal.

Nedal, som opprinnelig kommer fra Tingvoll og har en oppvekst i Halsa på samvittigheten, har fått fotfeste i Surnadal de siste årene. Han jobbet tidligere ved Surnadals-kontoret til Eiendomsmegler 1, og før det hadde han leilighetsbygg i Surnadal som ansvarsområde gjennom sitt virke i Sunnbo.

– Jeg mener jo selv at jeg har et godt grunnlag for å starte opp. Det er selvfølgelig alltid en risiko å starte opp selv, men jeg er veldig ydmyk overfor oppgaven jeg har foran meg. Jeg ser frem mot mange bratte lærekurver, smiler Nedal.

– Det som skiller meg fra andre eiendomsmeglere er altså at jeg har hovedkontor i Surnadal og at jeg er 100 % frittstående. Vi er ikke tilknyttet bank eller boligbyggelag, noe som gir større frihet til å skreddersy boligannonsene opp mot den enkelte eiendom og levere tjenester på uavhengig grunnlag. Jeg tror på at en frittstående og lokal megler gir de beste resultatene for den som skal selge bolig, slår Nedal fast.

Powered by Labrador CMS