SKUV melder:

Oda Frigg Endregaard og Frida Bergheim.

Nytt tilbud i sommer: Surnadal Dansecamp

Publisert Sist oppdatert

Surnadal Konseptutvikling (SKUV) og Surnadal og Rindal Kulturskule er stolte av å presentere Surnadal Dansecamp! Helga 24. - 25. juni kommer tre anerkjente dansere og dansepedagoger direkte fra Oslo for å holde eksklusive kurs for nordmøringer og andre interesserte. Dette skriver SKUV i ei pressemelding.

I løpet av to dager blir det hele 11 varierte workshops, i dansestilene Hip-hop, Jazz, Heels og Girly Style. Vanskegraden er variert – her blir det noe for både barn og voksne, nybegynnere og drevne dansere!

Når vi i SKUV nå arrangerer nysatsingen Surnadal Dansecamp for første gang, er det med et håp om å etablere et nytt, varig konsept, og legge et godt grunnlag for videre satsing på det i årene framover.

Surnadal har et stort og dyktig dansemiljø, og vi håper og tror at et arrangement som dette vil gi ivrige dansere i alle aldre inspirasjon for videre danseglede.

Frida Bergheim.

Initiativtaker for konseptet Surnadal dansecamp er Surnadals egen Frida Bergheim. Hun har selv vokst opp i dansemiljøet i bygda, og satset videre på dans med utdanning på Trøndertun Folkehøgskole og Trinity Laban Conservatory og Music and Dance. Det siste halvåret har hun hatt vikariat som danselærer i Surnadal og Rindal Kulturskule. Med Surnadal Dansecamp håper hun å gi dagens dansere noe hun selv ønsket seg da hun vokste opp her.

Binta Bah.
Vilde Opeide.
Kunal Bhart.
Dansestudio på Øye.

---

ANNONSE:

Powered by Labrador CMS