ANNONSE:

Sommer ved Bakken Helse

Om du får behov for kiropraktor eller fysioterapeut, akutt eller forebyggende, så opprettholder Bakken Helse et godt behandlingstilbud i hele sommer. Klinikken holdes stengt noen få enkeltdager, men vi vil ha både kiropraktor og fysioterapeuter tilgjengelig hver uke. Du kan oppleve noe redusert bemanning i telefonen og resepsjonen i uke 29-32, men vi kontakter alle som har prøvd å nå oss.

Har du behov for behandling?
Vi kan nås på tlf 457 85501 eller post@bakkenhelse.no.
Legg igjen en beskjed eller send en SMS om du ikke får svar med en gang.

Treningssenteret er åpent for alle med gyldig abonnement fra kl 05-23 i hele sommer. Har du ikke gyldig medlemskap og trenger å fornye ditt abonnement? Ta kontakt med oss i klinikkresepsjonen eller ring oss før fredag 16. juli så skal vi hjelpe deg å aktivere Boost adgangsapp. Den er du nødt til å ha for å komme inn ved vårt senter. Alle som trener hos oss MÅ registrere sine besøk mtp. en eventuell smittesporing. Midlertidige abonnement som månedskort/3-månedskort kan betales i klinikkresepsjonen eller med Vipps (vippsnr. 122221).

Vi forventer at alle våre besøkende ved klinikken og treningssenteret holder seg oppdatert på smittesituasjonen og følger våre smittevernregler. Har du vært på reise i områder med høy smitte? - vent i 7 dager før du besøker oss! Hold deg hjemme om du ikke er frisk, hold god avstand til andre og vær nøye med håndvask og renhold av hender og apparat/berøringsflater.

RIKTIG GOD SOMMER FRA OSS VED BAKKEN HELSE!

Powered by Labrador CMS