ANNONSE:

Forebygg både muskelsvinn og solbrenthet ved å ta pause fra solstrålene hos oss! Hvis du tar deg noen kjappe treningsøkter i tillegg til at du nyter avslapning, is og bading i sommerferien din, blir det også mye lettere å komme tilbake til hverdagsrutinene etter sommeren! Vi har åpent for egentrening og drop- in hver dag mellom kl 05:00- 24:00, og med vårt topp moderne klimaanlegg får du trent i en behagelig temperatur selv om solen steker ute.

Kjøp av sommertrening vil være mulig frem til 01.august. Du kan kjøpe 1, 2 eller 3 måneder om gangen for kun 399 kr pr mnd. Sommertreningen gjelder fra den datoen du betaler og i antall måneder du kjøper. Ønsker du å kjøpe en uke om gangen, eller en ekstra uke, gjelder prisen for ukes drop- in på 300,- pr uke.

Vi har også en nyhet! Nå trenger du ikke lenger et fysisk adgangskort for å komme deg inn på Atleta! Det vil si at alle, både medlemmer, feriegjester og drop- in kunder, nå kommer seg inn ved å bruke en QR- kode via mobiltelefonen! Mer informasjon om dette finner du på vår hjemmeside.

Gå inn på vår hjemmeside www.atleta.no , trykk deg inn på «Bli medlem» eller «Medlemskap og priser», velg ønskede antall måneder «Sommertilbud», og følg instruksjonene for registrering og betaling der. Følg oss gjerne på Instagram og Facebook for å få med deg de nyeste oppdateringene.

Velkommen skal du være! Hilsen Marit og Elisabeth

Powered by Labrador CMS