ANNONSE:

Det blir Todalsdag den 2. juli

Med nesten 30 fotballag, i aldersgruppen 6-11 år er Todalen IL klar med årets Todalsdag førstkommende lørdag den 2. juli. De ulike dugnadsgjengene er allerede godt i gang, og har nå det meste klart for en hyggelig dag på Bordholmen Stadion. For et lite idrettslag er vi avhengig av dugnadsinnsatsen fra våre medlemmer og vi kan vel nesten si at alle husstander i bygda er involvert på ett eller annet vis. Dommerkabalen skal gå opp, grøtkokerne skal spisse formen, grillklypene betjenes, benkene settes ut og markedsføringen klaffe for å nevne bare en liten del av apparatet som nå er i sving.

Det er ingen Todalsdag uten «Ræta opp», og i år ryktes det at årets pengemottaker ankommer med selveste KBK-bussen. Påmeldingsavgiften i sin helhet gis årvis til noen som fortjener litt ekstra oppmerksomhet, og gjør en forskjell i sitt nedslagsfelt. I år er det Gatelaget i Kristiansund som er mottaker, og som en kuriositet på tampen av dagen drar vi i gang en vennskapskamp mellom Gatelaget i KBK og Gatelaget i Todalen.

Ellers har vi i år invitert våre småskala bedrifter i Todalen til å lage ei markedsgate for salg av sine produkter. Her blir det både lokale meierivarer, egg, treprodukter, skinn, honning og ulike håndarbeidsvarer å finne mellom de andre aktivitetene.

Programmet er som følger slik ca:

Kl 09.30 Kiosk opnar

Kl 09.30 Start fotballkampar

Kl 10.00 Registrering «Ræta opp»

Kl 10.00 Åpning Todalsmarked

Kl 10.30 Grillen åpner med grillspyd og vårruller

Kl 12.00 Start «Litj Ræta»

Kl 12.10 Start «Ræta opp»

Kl 13.00 Premieutdeling «Ræta opp»

Kl 14.00 Trekning Superlotteri

Kl 15.45 Kamp TIL Gatelaget – KBK Gatelaget

Vi ønsker derfor små fotballspillere, bygdefolk og andre tilreisende gjester velkomne til en fullspekket trivselsdag i Todalen på lørdag!

Powered by Labrador CMS