ANNONSE:

Orkla Industri­museum inviterer til Halloween­party i Gammel­gruva

Søndag 31. oktober inviterer Orkla Industrimuseum til Halloweenparty i Gammelgruva. Det blir fakkeltog, goodybags og konsert. På et eget arrangement kan du og være med å lage gresskardekorasjoner. Ta på deg Halloweenkostymet og bli med på party, oppfordrer Orkla Industrimuseum.

Halloweenfesten starter utenfor Gammelgruva kl 16.00 med utdeling av goodybags og lysstaver. Deretter går fakkeltoget innover mørke gruveganger til Fagerlisalen hvor Even Jensen med band holder konsert.

Even Jensen var nominert til Spellemannspris i kategorien beste barneplate for debutplata Over byen ble utgitt i juni 2019. Even Jenssen har mottatt gode skussmål for den innspilte musikken og konsertene i kjølvannet av utgivelsen. Låter som En Donald på taket, Verden vente på dæ og No vil æ ha ro har siden den gang vært å høre daglig på NRK Super. Det å ta publikum på alvor har vært hovedfokuset gjennom hele prosessen, og med tekster som har tema som vennskap, at det er greit å være annerledes, fantasi, nysgjerrighet og lek, kan barn relatere seg til sangene og bli med på den musikalske reisen.

Bandet består av Even Jenssen, Anders Brønstad, Hallvar Haugdal, Espen Sandø og Magnus Hoem.

Arrangementet støttes av Orkland kommune, Orkla sparebank, Løkken Verk sanitetsforening og Ole Bergsrønnings minnefond.

Bli med å lag Halloween-dekorasjoner

Før arrangementet i Gammelgruva kan du være med å lage gresskarlykt som stilles ut. Premie til beste dekorasjon. Museet har ordnet med store gresskar og utstyr og veiledere fra museet vil hjelpe til med dekorasjonene.

Det er begrenset med plasser til begge arrangementene og billetter kjøper du via museets hjemmesider.

Powered by Labrador CMS