Jul i Rindal

Julestemning: Disse tre damene garanterer julestemning på årets julemarked i Rindal. Her står de ved inngangen til Galleri Vestheim.

Garanterer julestemning

Lørdag 26. november arrangeres «Jul i Rindal». Det blir utstillere, julemarked, juleverksted, og julegate- og juletretenning.

Publisert

Trollheimsporten møter Anne Forsberg Røen, Eli Solvik og Inga Dalsegg. De er alle medlemmer av «Opplev Rindal», som er arrangørene av Jul i Rindal.

De satser på at det blir ganske likt opplegget som var i fjor, med utstillere både på Rindalstorget, langs veggen til Extra, bort til Dalalåven Atelier og ved Galleri Vestheim. I tillegg blir det juleverksted på museet.

Klokka 16:00 blir det julegrantenning. Det blir nissebesøk, julegløgg og pepperkaker, gang rundt juletreet, sang og musikk.

Åpning av Trollkontor

Anne forteller at iTrollheimen skal ha åpning av trollkontor i 2. etasje i det gamle kommunehuset denne helga. Der blir det også boksignering av iTrollheimens trollbok.

iTrollheimen har også mange kunstprodukt til salgs.

– Vi har juletrær laget av mange ulike materialer som betong, rust, blekk, jern, grankvister, staur og gamle rustikke planker. Det er også salg av lysestaker i ulike varianter, adventspynt, ulike kransedesign, kakeetasjefat laget av rustikke bjørkeskiver og jern, og mye mer. iTrollheimen vil legge ut teasere på produkter inn mot messa på sin facebook, så følg med, smiler Anne.

Boksignering: Det blir signering av bøker og salg av kunst i 2. etasje på det gamle kulturhuset. Det blir også åpning av nytt trollkontor.
Julepynt fra iTrollheimen

Patriotkopper og puslespill

I Galleri Vestheim blir det salg av kopper med gamle Rindal IL- og Sportsklubben Troll-logoer. Eli Solvik har også laget puslespill og bildelotto med rindalsmotiv som hun skal selge. Magne Lillegård har utstilling og salg av maleri i galleriet.

Fin julegave: Katte- og rindalskalender med fotografi av Eli Solvik

Eli har både kattekalender og rindalskalender til salgs, i tillegg til fotografi og andre kunstprodukt.

En motvekt mot kjøpehysteriet

Julekunst: Inga viser noen av juleproduktene hun har til salgs på Dalalåven Atelier. Det blir også salg av original kunst og andre kunstprodukt.

I år er det 5.året Inga markerer nisjebutikkens dag på Dalalåven Atelier.

– Da synes jeg det passer bra med Margits Makeri og meg inne på låven, og Gårdsslakteriet Sylte og Vorpå Røkeri utenfor, vi er jo alle nisjebutikker, sier Inga Dalsegg.

– Nisjebutikkens dag er en bevisstgjøringskampanje som retter oppmerksomheten mot den verdiskapingen de selvstendige, uavhengige og unike butikkene står for. Den setter fokus på hvor viktig nettopp de unike uavhengige butikkene er for å skape levende steder.

– Nisjebutikkens dag handler også om å markere en motstand, eller en motvekt, mot kjøpehysteriet som er rundt Black Friday. Fokuset er på kvalitet, service, fagkunnskap og kjøpsopplevelse, sier Inga.

Det er plass til flere utstillere og boder, så bare ta kontakt med Inga om du har lyst til å delta.

Anne, Eli og Inga gleder seg til arrangementet, de tror det blir en koselig dag.

–Vi kan kanskje ikke garantere snø, men vi kan garanterer julestemning!

...

Powered by Labrador CMS