Espen Lind til Bøfjorden - fortsatt ledige billetter

Publisert Sist oppdatert

Etter en altfor lang og ufrivillig koronapause, kan Edvin Sættem Nessæther på vegne av Leikarvollen Scene i Bøfjorden endelig invitere til konsert. Det er med stolthet at Nessæther og Leikarvollen scene kan presentere Espen Lind som årets artist!

– Det er selvfølgelig veldig stas, sier Nessæther. Det er både artig og litt tilfeldig at det ble nettopp Espen. Jeg så på Facebook at han skulle spille i Palmehaven på Britannia i Trondheim tidligere i mars. Jeg visste ikke at han spilte konserter lenger, så jeg tok rett og slett direkte kontakt med Lind.

– All kontakt har vært direkte med Espen. Det har vært litt frem og tilbake, men vi ble da enige om prisen, sier Nessæther som beskriver Lind som fleksibel og fin å forholde seg til.

– Meg bekjent har han ikke holdt solo-konserter på 12-13 år, med unntak av disse konsertene i Trondheim. Lind er jo en artist med internasjonal tyngde, med blant annet samarbeid med Beyonce og Taylor Swift. Dette blir rett og slett utrolig stas.

Det er fortsatt ledige billetter til konserten kan Nessæther opplyse.
– Den som ønsker billett kan ta det via tikkio eller via meg.

– Det var vel rundt 230 solgte billetter da Odd Nordstoga var her for noen år siden. Med ca. 250 sitteplasser i grendahuset så vi håper jo at vi kan slå den konserten, sier Nessæther.

Med seg på konserten har Lind mangeårig medmusikant Skjalg Raaen. Så da ligger alt til rette for en skikkelig intimkonsert i Bøfjorden på november

Skjalg Raaen
Skjalg Raaen

Konserten finner sted lørdag 5. november og stedet er Leikarvollen scene i Grendahuset i Bøfjorden.

Powered by Labrador CMS