Pressemelding fra Alti Forvaltning:

Alti Surnadal

Positiv omsetningsutvikling

Sentrene i Alti Forvaltning hadde en samlet årsomsetning på 23,7 milliarder kroner, en økning på 2,4 prosent mot foregående år. Dermed ble det satt ny omsetningsrekord i fjor.

Forvaltningsporteføljen til Alti Forvaltning vokste i løpet av året fra 31 til 37 senter. Porteføljen hadde en samlet omsetning på 23,7 milliarder kroner. Dette er en økning på 564 millioner kroner mot foregående år, eller 2,4 prosent. I forhold til 2019, før pandemien, er omsetningsveksten 11,5 prosent.

24 av sentrene opplevde vekst i omsetningen i 2022. Bystasjonen i Sandnes, Alti Futura i Kristiansund og Arkaden Senter i Stavanger stikker av med pallplasseringene, og leverer alle et fenomenalt godt år.

Alti Futura

- Kjøpesentrene leverte et sterkt år, flere av sentrene setter omsetningsrekorder og vi må si oss godt fornøyde med den samlede omsetningsutviklingen i porteføljen. Det er særlig gledelig å se at kategorier som reiseeffekter, restauranter, klær og sko fortsetter den positive trenden fra 2021, sier administrerende direktør Lars Ove Løseth i Alti Forvaltning.

Lars Ove Løseth

Alti Forvaltning er en profesjonell eiendomsforvalter, med hovedfokus på kjøpesentersegmentet. Selskapet er et av landets største forvaltningsmiljøer innen handelseiendom, og forvalter senter fra Tromsø i nord til Mandal i sør, på vegne av ulike eiendomsbesittere.

Powered by Labrador CMS