Et kjøpesenter
Blåhuset i Ulsteinvik.

Blåhuset i Ulsteinvik inngår samarbeid med Alti

Det er nylig inngått avtale mellom eierne av Blåhuset, Ulsmo AS, og Alti, om forvaltning av kjøpesenteret i Ulsteinvik. Senterporteføljen i Alti teller med dette 49 senter, skriver Alti Forvaltning i en pressemelding.

Blåhuset har en god beliggenhet midt i Ulsteinvik sentrum, med butikker i to etasjer og kontorlokaler i etasjene over. Her er det god parkeringskapasitet, både ute og inne. De 15 butikkene i senteret omsatte samlet for NOK 221 mill. i 2023. 

Blåhuset åpnet dørene for første gang i 2001, og i 2008 ble senteret utvidet til 12.000 kvm. Deler av 2. etasjen ble ombygd i 2016, for å bedre kundeflyten og tilkomsten, samt øke attraktiviteten til kjøpesenteret. Blåhuset er en møteplass for alle aldersgrupper, med en fin blanding av lokale og kjededrevne butikker. 

Eier av Blåhuset er det lokale konsernet Ulsmo AS, som har virksomhet innen maritim, finans og eiendom. 

– Alti er en ung og raskt voksende aktør på forvaltningssiden for kjøpesenter. Vi eier kun ett kjøpesenter og har den siste tiden ønsket oss inn i et samarbeid med noen som har mer erfaring, bredere nettverk og markedsmakt innenfor dette segmentet enn det vi har selv. Vi er derfor svært glade for at vi har funnet tonen med Alti, sier administrerende direktør i Ulsmo AS, Ingerid Ulstein. 

Hun tror at Alti Blåhuset går en lysere fremtid i møte med både en sterk eier og forvalter.

Portrettbilde av en mann.
Lars Ove Løseth

–Blåhuset i Ulsteinvik er et senter med mange gode kvaliteter i et spennende markedsområde. Vi ser frem til det nyetablerte samarbeidet med Ulsmo AS, og å sammen utvikle senteret videre, sier adm. dir. Lars Ove Løseth i Alti Forvaltning AS.

Powered by Labrador CMS