Et stort kjøpesenter
Colliers - Vestby Storsenter

Alti og Wessel Eiendom kjøper Vestby Storsenter

Det er nylig inngått avtale om kjøp av aksjene i Vestby Storsenter, og senteret vil bli forvaltet av Alti Forvaltning AS.

 Vestby Storsenter har en sentral plassering i en veletablert storhandelsdestinasjon ved E6, 25 min. sør for Oslo, i en raskt voksende kommune. 

Det er Vestby Utvikling AS som er kjøper. Dette selskapet eies 50% av Wessel Eiendom AS, 25% Alti Eiendomsinvest AS og 25% LL Sørco II. Selger er Vestby Senterutvikling AS, som eies 50% av DNB Handelsparker AS og 50% NHP Eiendom AS. 

Vestby har etablert seg som et attraktivt handelscluster, der Vestby Storsenter er komplimentert av en rekke storhandelsaktører, i tillegg til Norges største outlet-senter. Vestby Storsenter åpnet dørene i 2013 og fremstår som et moderne og veletablert kjøpesenter. Senteret huser pr. i dag 47 butikker, og disse omsatte for 714 mill. i 2022. 

Leietakermiksen er god og variert, og senteret har hatt en fin omsetningsutvikling de senere år i takt med den generelle utviklingen av Vestby som tettsted. Senterets 5 største leietakere er: Rema 100, Vinmonopolet, Clas Ohlson, Møblia og Power. 

Med denne avtalen er Alti Forvaltning AS engasjert i 45 kjøpesentre.

Portrettbilde av en mann
Ole-Christian Hallerud

– Vestby Storsenter er et spennende senter i en vekstkommune med gode muligheter, og som passer godt inn i vår portefølje. Som en del av eiendommen medfølger det en spennende tomt for boligutvikling og en tomt for utvidelse av senteret. Vi ser frem til å komme i gang med forvaltningen og utvikling av eiendommen, sier Ole-Chr. Hallerud i Alti Eiendomsinvest AS.

Powered by Labrador CMS