Pressemelding fra Alti Forvaltning:

Lars Ove Løseth

Alleen Eiendom og Alti inngår samarbeid om Handelsparken i Lyngdal

Det er inngått avtale om forvaltning av Handelsparken Senter i Lyngdal. Senteret har en attraktiv beliggenhet på Rom i Lyngdal kommune, som en del av en etablert handelspark.

Handelsparken Senter har en god sammensetning av leietakere, med dagligvare, kles- og sportsbutikk, apotek, elektronikk, interiør, bokhandel, kafé, mm. Eiendommen er i dag utleid til 25 leietakere, hvor KIWI, Bohus og Power er de største aktørene.

Senteret er en del av en handelspark ca. 3 km fra Lyngdal sentrum, strategisk plassert ved dagens E39 mellom Stavanger og Kristiansand. Her er det god parkeringsdekning, lademuligheter, samt et godt kollektivtilbud. Lyngdal kommune er et geografisk og kommunikasjonsmessig knutepunkt vest i Agder.

Eiendommen ble opprinnelig oppført i 1986, men gjennomgikk en total renovering og ombygging i 2014, og fremstår nå som ny og moderne med god planløsning og en solid teknisk standard. Bruttoarealet er ca. 18.500 m2 fordelt på 2 etasjer.

Avtalen med Alti er inngått med virkning fra 1. mai 2022.

Lars Ove Løseth, adm.dir. i Alti Forvaltning AS, er glad for å ha inngått et samarbeid med Alleen Eiendom og kommenterer at Handelsparken Senter er et senter som passer godt inn i porteføljen. «Senteret har en spennende beliggenhet og en god sammensetning av butikker og tjenester. Vi ser frem til å komme i gang med arbeidet.»

Thor Usterud daglig leder i Alleen Eiendom AS, har tro på at dette blir et godt samarbeid som vil bidra til en god utvikling for Handelsparken Senter «Alti er en stor kjøpesenterkjede med lang erfaring innen kjøpesenterdrift. Dette samarbeidet vil styrke vår markedsposisjon og gi oss nye muligheter til å utvikle senteret videre.»

Powered by Labrador CMS