17. mai på Nordvik

God stemning rundt festbordet.
God stemning rundt festbordet.

Festpyntet forsamlingshus på Nordvik

Etter å ha deltatt i toget i Todalen, var det klart for middag og 17.mai-fest i Nordvik forsamlingshus. Det var lunt og godt å komme innendørs til en festpyntet sal. Leder i 17.Mai-komiteen ønsket velkommen, og det ble allsang med Ja vi elsker, før hovedtaler, Varaordfører Hugo Pedersen, talte til salen. Etter en flott og høytidelig tale var det klart til middag.

Varaordfører Hugo Pedersen var hovedtaler på Nordvik.
Varaordfører Hugo Pedersen var hovedtaler på Nordvik.

Langbord var dekket opp og pyntet til fest. Det var allsang med tradisjonelle sanger før og etter middagen. Det ble servert sodd på den store dagen. Etter middag ble det uteleker med bl.a. potetløp, 60-meter, pilkast og loddsalg, før man gikk inn igjen og avsluttet det hele med et stort kakebord og kaffelag. For Nordvik er dette en fin festdag for alle i grenda. Totalt var det 80 personer i alderen 2-88. Dette er tett opp imot rekorden for oppmøte på 17.mai på Nordvik.

På vegne av 17. mai-komiteen rettes det en ekstra takk til hovedtaler Hugo Pedersen, og til Hals for topp service med levering av varer på døra.

17. Mai komiteen besto av:

Fay Johansen Mossing, John Nordvik, Maren Aune Polden, Nils Håvar Øyås, Siri Sylte Heggset, Sven Olav Svinvik og Torgunn Nordvik.

Potetløp krever som kjent intens konsentrasjon!
Potetløp krever som kjent intens konsentrasjon!
Powered by Labrador CMS