Surnadal J16 i Røroshallen, lagledere Roar Bævre og Tarjei Fugelsøy bak jentene

Helgas kamper

J15-kampene til både Surnadal og Rindal ble avlyst på grunn av sykdom denne helga. Surnadal J16 dro til Røros for å møte Røros/Ålen. Surnadal D5 hadde en bortekamp mot Kyrksæterøra og en hjemmekamp mot Kolstad. Rindal D3 møtte National på hjemmebane.

Rindal D3 - National (10-15) 26-28

Se saken om kampen HER.

Kyrksæterøra - Surnadal D5 (12-10) 18-18

Heidi Aanekre Haltli, Marte Brun (2), Marit Ingeborg Bævre (1), Mali Bæverfjord (2), Oda Birgitte Hjelmeseth Selvåg (1), Nora Schwabe Moe (1), Kristin Hilstad Garte (5), Ingunn Heggset (3), Oddrun Husby (3)

Oddrun Husby skrev dette på Surnadal IL handball si facebookside.

«Damelaget møtte i kveld Kyrksæterøra, og det ble en veldig jevn kamp. Det ble mye stang ut for våre damer, og når det sto igjen 2,5 minutter lå de under med tre mål. Gleden var derfor stor da Marte utlignet til 18-18 rett før slutt. Sjelden har et uavgjortresultat føltes mer som en seier enn i dag.»

Surnadal D5 - Kolstad (14-14) 25 - 21

Heidi Aanekre Haltli, Marte Brun, Marit Ingeborg Bævre (2), Mali Bæverfjord, Hildegunn Henden Dalsegg(3), Hanne Moen Fiske (3), Oda Birgitte Hjelmeseth Selvåg (1), Kristin Hilstad Garte(8), Ingunn Heggset (1), Kine Bjørseth(5), Kristin Heggset Tellesbø (2), Oddrun Husby

Oddrun Husby sendte denne kommentaren til Trollheimsporten:

«Det vart ein jamn kamp da vi møtte Kolstad i kveld. Vi havna litt bakpå frå start, og bruka tid før vi klarte å sette forsvaret godt nok. Vi går til pause på resultatet 14-14.

Vi bestemmer oss for å ta i meir i forsvar og dette gjev resultat. Alle bidreg godt både framover og bakover, og kampen ender 25-21. Dette var ein skikkeleg lagseier der samtlege tek ansvar. Rætt å slætt æn knaillgævv kamp! »

Surnadal J16

Røros/Ålen - Surnadal J16 (18-7) 34 - 18

Trener Tarjei Fugelsøy forteller at jentene hadde en veldig dårlig første omgang. Etter pause hevet spillet seg, men det var dessverre ikke nok til å ta igjen det tapte.

Emilie Holsbøvåg, Eiri Henriksdotter Blekken(1), Iselin Henden Dalsegg (2), Synne Kvendset Fiske (3), Hedda Forslund (4), Ingrid Almhjell-Ims, Synne Lie-Fjeldvær (4), Ida Mo, Guro Botten Sletnes (2), Edel Therese Karlsen (2)