Surt tap: – Denne kampen skulle vi ha vunnet, sier denne trioen. Fra venstre: Gro Anita Bolme, Maren Halgunset og Anja Søyset

Nok et knepent tap til Rindal D3

En jevn og spennende kamp endte med tap for Rindal D3 lørdag ettermiddag i Rindalshuset.

Publisert Sist oppdatert

Lørdag kom National til Rindalshuset for å spille mot Rindal D3. Rindal var sugne på seier. Trollheimsporten tok seg en prat med trener Jens Hove før kampen.

–Vi møter et lag som vi skal være på nivå med, nå spørs det hvem som trekker det lengste strået, men vi har absolutt trua, sa Hove.

Rindal D3 har mange nye spillere, men samspillet på laget blir bare bedre og bedre, ifølge Hove.

Rindal D3 - National (10-15) 26-28

Maren Halgunset, Berit Hauge Aakvik( 1), Gro Anita Bolme( 7), Thea Bolme, Anja Søyseth(2), Maren Mikkelsen Karlsen(1), Marit Ustad Hove(8), Guro Søyseth, Nora Bolme Fjerstad(2), Ane Vasskog(1), Hanna Sjøland Saksen(2), Anna Vattøy Solli (2)

Trollheimsporten fikk denne kommentaren fra kaptein Maren Halgunset etter kampen:

«Nok et surt tap, men en langt bedre følelse nå enn etter kampen mot Kristiansund.

Vi kommer dårlig i gang i 1.omgang, med en del personlige feil og forhasta avgjørelser. Vi omstiller i pausen, og spiller en mye bedre 2.omgang, hvor vi vinner med 3 mål.

Kampen sett i et: Litt for få skudd som går inn fremover, og litt for mange skudd som går inn bakover. Er vel sånn man taper kamper i teorien. Flere gode perioder, hvor vi spiller bra fremover, og fremprovoserer taklinger bakover, samt flere redninger.

I fremtidige kamper må vi jobbe med å minimere antall dårlige minutter, og øke lengden på de gode periodene!

Vi vil takke alle som tok turen til Rindalshuset i kveld. Vi setter ekstremt stor pris på at så mange ønsker å støtte oss, selv klokka 19 på en lørdagskveld.»

Powered by Labrador CMS