Utendørs kunstutstilling på Villa Vestheim

Førjulshandel i ro og fred i Rindal

Søndag 20/12 var siste åpningsdag på Galleri Villa Vestheim før jul, og det var en jevn strøm kunder innom som kjøpte julegaver fra de ulike utstillerne. "Det er mange som setter pris på å få kjøpt julegavene i ro og fred, fremfor på kjøpesenter", sier Eli Solvik.

Publisert

På Villa Vestheim i Rindal sentrum har Eli Solvik laget galleri der hun selger både egne og andres kunst. 4. søndag i advent fikk Eli besøk av Tom Gotland som solgte Inga Dalsegg produkter. Tom er stand-in for Inga i julesessongen i år, og hadde med et bredt utvalg av varer. Uma Børset Bekken (14 år) solgte kaffe fra Solberg og Hansen, som ble kvernet på stedet etter ønsket kverningsgrad. Med denne kaffen får du kaffebarkvalitet rett hjem i ditt eget kjøkken.
I tillegg finner du på Villa Vestheim stilige trær av stål og treverk laget av Rune Røen, stjerner og trekasser laget av Øyvind Solvik samt et utvalg produkter fra Gunnhild Meisingset., som nydelige kranser og svibler. Eli selv stiller mange flotte bildeprodukter, og nytt til jul er de stilige koppene med kjente logoer fra Rindal.

Har du ikke kjøpt kalendere for 2021 enda, fortvil ikke. Eli har igjen et godt utvalg. Hvis det er noen som ikke fikk mulighet til å ta turen innom denne søndagen, så kan dere bare ta kontakt med Eli Solvik på nummeret 95138585 for nærmere avtale. Det vil også bli mulig å kjøpt kaffe, dersom det blir igjen noe, ved å kontakte Stian Bekken eller Åse Børset.

Eli opplyser om at Villa Vestheim er ledig for utleie i jul og romjul, så det er bare å ta kontakt dersom noen har behov for ekstra overnattingsplasser i jula. Med begrensninger på antall besøkende, kan det være kjekt å ha litt ekstra plass.

Ulike typer kaffe fra Solberg og Hansen
Noe godt til kaffen?
Kopper fra Inga Dalsegg
Lukten av nykvernet kaffe fylte galleriet.
Ståltre med pynt av Rune Røen
Juletrær
Stjerner og kasser fra Øyvind Solvik
Kranser fra Gunnhild Meisingset
Powered by Labrador CMS