Trollheimsporten lanserer egen podkast, "Trollheimspodden":

Eva S. Rønning (f.v.), Odd Inge Løfald, Øystein Hjelle Bondhus og Karstein Mauset (fotograf på dette bildet) var på plass i lokalene til T-Komponent Bygg AS da aller første episode av Trollheimsporten ble spilt inn.

Trollheimsporten lanserer egen podkast - hør den her!

Publisert Sist oppdatert

Det er med stor glede vi nå lanserer Trollheimsportens siste nyvinning, podkasten Trollheimspodden.

For å ta det først: podkasting er kringkasting via Internett, der hver enkelt lytter og seer selv kan bestemme når de vil spille av video- og lydopptakene. I vår tilfelle er det snakk om lyd, ikke video.

Podkaster er i vinden som aldri før, og for Trollheimsportens del er det helt naturlig å satse på denne formen for innhold. Vi er derfor glade for å være først ute (i hvert fall bortimot?) med dette i lokalområdet vårt.

Vi håper og tror at vi med Trollheimspodden vil nå både yngre og eldre lyttere, og satser på å produsere interessant og variert innhold i sendingene våre.

Denne første episoden, som du kan høre ved å trykke på linken under her, er spilt inn i Trollheimsportens podkast-studio i lokalene til T-Komponent Bygg AS. Rindal Kulturforum har stått for lydproduksjon og redigering.

Temaet for premiereepisoden er, naturlig nok, Trollheimsportens 20-års-jubileum.

Programleder Øystein Hjelle Bondhus og tekniker Karstein Mauset har med seg tidligere Trollheimsporten-redaktør Eva S. Rønning og Odd Inge Løfald i studio. Løfald er nåværende styreleder i Trollheimsportens majoritetseier, Rindal Næringsforum, og var også sentral i forbindelse med etableringen av Porten for 20 år siden.

Vi håper dere koser dere i den drøye halvtimen podkasten varer, og gleder oss til fortsettelsen!

Trykk spill av/play nederst til høyre rett under her for å høre podkasten, som du også finner på denne Spotify-linken, på denne linken til Pocket Casts eller på denne linken til Anchor.fm:

Powered by Labrador CMS