Trollheimsporten lanserer egen podkast, "Trollheimspodden":

Eva S. Rønning (f.v.), Odd Inge Løfald, Øystein Hjelle Bondhus og Karstein Mauset (fotograf på dette bildet) var på plass i lokalene til T-Komponent Bygg AS da aller første episode av Trollheimsporten ble spilt inn.
Eva S. Rønning (f.v.), Odd Inge Løfald, Øystein Hjelle Bondhus og Karstein Mauset (fotograf på dette bildet) var på plass i lokalene til T-Komponent Bygg AS da aller første episode av Trollheimsporten ble spilt inn.

Trollheimsporten lanserer egen podkast - hør den her!

Publisert Sist oppdatert

Det er med stor glede vi nå lanserer Trollheimsportens siste nyvinning, podkasten Trollheimspodden.

For å ta det først: podkasting er kringkasting via Internett, der hver enkelt lytter og seer selv kan bestemme når de vil spille av video- og lydopptakene. I vår tilfelle er det snakk om lyd, ikke video.

Podkaster er i vinden som aldri før, og for Trollheimsportens del er det helt naturlig å satse på denne formen for innhold. Vi er derfor glade for å være først ute (i hvert fall bortimot?) med dette i lokalområdet vårt.

Vi håper og tror at vi med Trollheimspodden vil nå både yngre og eldre lyttere, og satser på å produsere interessant og variert innhold i sendingene våre.

Denne første episoden, som du kan høre ved å trykke på linken under her, er spilt inn i Trollheimsportens podkast-studio i lokalene til T-Komponent Bygg AS. Rindal Kulturforum har stått for lydproduksjon og redigering.

Temaet for premiereepisoden er, naturlig nok, Trollheimsportens 20-års-jubileum.

Programleder Øystein Hjelle Bondhus og tekniker Karstein Mauset har med seg tidligere Trollheimsporten-redaktør Eva S. Rønning og Odd Inge Løfald i studio. Løfald er nåværende styreleder i Trollheimsportens majoritetseier, Rindal Næringsforum, og var også sentral i forbindelse med etableringen av Porten for 20 år siden.

Vi håper dere koser dere i den drøye halvtimen podkasten varer, og gleder oss til fortsettelsen!

Trykk spill av/play nederst til høyre rett under her for å høre podkasten, som du også finner på denne Spotify-linken, på denne linken til Pocket Casts eller på denne linken til Anchor.fm:

Powered by Labrador CMS