Ordfører Vibeke Langli overrakte gaver til Birgit Reisch, som takk for innsatsen i nesten sju år som rådmann.
Ordfører Vibeke Langli overrakte gaver til Birgit Reisch, som takk for innsatsen i nesten sju år som rådmann.

Takket for seg som rådmann

Onsdag deltok Birgit Reisch i sitt siste kommunestyremøte som rådmann i Rindal. Det ble markert med gaver og gode ord fra politikerne.

Publisert

Ordfører Vibeke Langli arrangerte en liten markering for rådmann Birgit Reisch helt på slutten av hennes siste kommunestyremøte i Rindal. Ordføreren startet med å gratulere med dagen, for Birgit Reisch har også bursdag i dag.


Første kvinnelige rådmann og siste rådmann

Birgit Reisch ble ansatt i stillingen i desember 2013, så hun har vært rådmann i Rindal i nesten sju år. Hun var Rindals første kvinnelige rådmann, og blir også den siste rådmannen, for hennes etterfølger får tittelen kommunedirektør. Hun slutter i stillingen ved månedsskiftet.

Ordføreren overbrakte hilsener fra tidligere ordfører Ola T Heggem, Magnar Dalsegg og Line Flåtten. På vegne av kommunestyret overrakte hun gaver og takket Birgit Reisch for innsatsen, og ønsket henne lykke til som pensjonist.


Mangfoldig jobb på alle måter

Birgit Reisch takket politikerne for hyggelige ord, og takket for godt samarbeid.

– Jobben har vært både interessant og lærerikt, og til tider utfordrende. Det blåser litt på toppene til tider, men vi står han av, sa hun.

Hun påpekte at det å være rådmann i en liten kommune er mangfoldig. Det er utrolig mange varierte arbeidsoppgaver. Det blir aldri kjedelig, og ingen dag er lik. Hun har vært med på utrolig mye positivt i disse sju åra, sa hun, og nevnte åpning av skimuseet, åpning av Rindalshallen og Sunnabrua, sammenslåing av skoler og tilrettelegging for bygging av leiligheter og boligfelt.

Som et apropos til mangfoldige arbeidsoppgaver, og med glimt i øyet, nevnte hun også sin lille bekymring for neste kommunestyremøte. Det er nemlig en ting som alltid må være på plass på desembermøtet til kommunestyret i Rindal - skumnisser! Den avtroppende rådmannen stoler ikke helt på at midlertidig kommunedirektør Sivert Dombu vil huske skumnissene, så hun har allerede alliert seg med andre i administrasjonen, og sørget for at skumnissene vil være på plass.

Birgit Reisch avsluttet med å ønske Mons Otnes velkommen som kommunedirektør i Rindal fra februar neste år. Hun takket for seg og ønsket kommunestyret lykke til videre. Hun fortsetter som nevnt i jobben som rådmann til 1. desember.

Powered by Labrador CMS