Nissene sitter klare for å ta i mot gjestene.

Nissedag på Rindal Skimuseum

I dag ble årets nissedag arrangert på Rindal Skimuseum for 15. år på rad, til stor glede for både store og små.

Publisert Sist oppdatert

I år, som i fjor, og året før, ble Rindals barnehager og 1. klassinger invitert til nissedag på Rindal skimuseum i samarbeid med Rindal Frivilligsentral. Man var spente på om dette var mulig å gjennomføre i år, men med gode smittevernstiltak ble det en sikkelig suksess for alle parter.

1. trinn leverer ønskelistene sine til nissen

Ungene kom i grupper inn til nissene der de leverte sine ønskelister og fikk hilse på nissen. Etterpå fikk de hver sin pose smultringer, klementin og en kjekk refleks slik at de vises godt i vintermørket. Før de fikk springe fritt, sang alle barna en sang til nissen, som hoppet og danset og var så glad.

Etter å ha spist litt, kom det noen farsknisser som måtte jages bort, så det ble løping på kryss og tvers over museumstunet og mellom bygningene der farsknissene gjemte seg. Noen måtte ta seg en liten ekstra spisepause etter all løpingen, og det hadde vært veldig spennende.

Her tar 4 og 5 åringene fra Øvre Rindal barnehage seg en velfortjent smultringpause.

«- Farsknissan prøvd å ta oss!» utbrøt en av barna fra Øvre Rindal barnehage, og de andre stemte i og var enige. Det var tydelig at dette var en gau dag.

Powered by Labrador CMS