Ildri Tørset er klar til å ta imot kunder i sitt nye lokale
Ildri Tørset er klar til å ta imot kunder i sitt nye lokale

Trollheimen Sysenter på flyttefot

Publisert

Ildri Tørset har tatt med seg sysakene fra lokalene i Miljøgata til hjemmet sitt «Bellebu» midt på Skei. Nå er hun klar til å ta imot nye og gamle kunder.

Trollheimen Sysenter har leid lokale i Skeivegen 26 siden september 2018. Eierne av bygget, Øyvind Forslund og Dagfinn Eidsli i GSV Eiendom, har signalisert at de ønsker å bygge leiligheter i første og andre etasje av bygget.

- Det er usikkert når GSV Eiendom vil starte arbeidet, så jeg bestemte meg for å flytte butikken først som sist. Jeg brukte påska på å flytte ut, og nå er butikken oppe og går på «Bellebu», sier hun.

«Bellebu» (eller «Bellevue» om du vil), er det røde huset like ved Skeikrysset på fylkesvei 670.

Bellebu er det røde huset i Skeikrysset. Inngangen er ved parkeringsplassen på øversida av Coop Extra.
Bellebu er det røde huset i Skeikrysset. Inngangen er ved parkeringsplassen på øversida av Coop Extra.

66-åringen har travle dager med full jobb ved siden av timene hun bruker på Trollheimen Sysenter. Derfor har butikken begrenset åpningstid.

- Butikken vil være åpen hver torsdag fra kl 15 – 19. Utenom åpningstid kan kundene kontakte meg når som helst på telefon etter kl 16. Vanligvis vil det også være mulig å kontakte meg via Facebooksiden til Trollheimen Sysenter, men jeg har blitt «hacket», og er derfor midlertidig ute av drift, sier hun.

Lokalene på «Bellbu» er betraktelig mindre enn i Miljøgata. Som en konsekvens av dette, vil vareutvalget naturlig nok bli redusert.

- Jeg har begrenset med plass, og må drive butikken deretter. Selv om vareutvalget reduseres, vil jeg fortsatt tilby salg av symaskiner, broderimaskiner, stoff og diverse sysaker. Ikke minst vil jeg fortsette å tilby reparasjoner av sy- og broderimaskiner, sier Tørset.

Trollheimen Sysenter sin nettbutikk www.trollsy.no vil fortsette som tidligere.

Tørset vil også ta på seg ulike sømoppdrag.

- Jeg liker godt å bruke broderimaskin, og kan for eksempel brodere logoer på firmaklær og capser. Så lenge jeg jobber fulltid utenom Trollheimen Sysenter, må kundene belage seg på litt ventetid. Det kan forandre seg den dagen jeg blir pensjonist, smiler hun.

Ildri er heller ikke fremmed for å arrangere kurs og sytreff.

- Vi har hatt noen sytreff i Toneheim, og det har vært veldig trivelig. Det er slettes ikke umulig at jeg arrangere flere slike treff. Om interessen er der, kan jeg også holde ulike kurs, sier hun.

Tørset håper kundene vil fortsette å bruke Trollheimen Sysenter selv om butikken har fått ny adresse.

- Vi blir ikke så synlig som vi var i Miljøgata, men jeg håper det ikke har så stor betydning. Alle er hjertelig velkomne til Skeivegen 7, smiler hun.

Ildri Tørset
Ildri Tørset

Powered by Labrador CMS