Ønsker velkommen til fellesskap:

En lystig kjøkkengjeng i Mo Grendalag. F.v: Øyunn Aune, Trond Ivar Fiske Pedersen, Erik Meisingset og Gunnhild Meisingset.

Blåser liv i grendalaget

Publisert Sist oppdatert

Torsdag kveld var hele øvrebygda i Surnadal invitert på kveldsmat på Mo oppvekstsenter. Invitasjonen fristet med underholdning til kaffen og loddsalg. Bak initiativet står det nye styret for Mo Grendalag.

Mange lokale krefter

Programmet sa riktignok "enkel underholdning", men kvelden var spekket med innslag fra lokale aktører. Trond Larsens kvartett spilte opp kvelden med lystige toner, etterfulgt av det mannsterke sångkoret Tormod. Her fikk vi servert et variert repertoar, ispedd både vitser og reklame for vårens store konsert. Styreleder i grendalaget Nora Holten ledet kvelden, samtidig som hun bidro som dirigent for Mo Skulekorps. Korpset stilte med to friske innslag, og fikk hele salen til å klappe i takt. Avslutningsvis fikk vi høre gjengen bak Øverbøgg-revy´n med sin patriotiske hit "De brusa ti ØSIL-blod". Denne ble mottatt med både allsang og latter.

Det lokale Sångkoret Tormod ga oss flere fine sanger fra poppens verden.

Grendakafé

Det er mye fint som skjer i grenda, og nå ønsker Grendalaget at flere kan samles på tvers av generasjoner og hverdagssituasjoner. -Tenk om folk kunne slippe å sitte alene! Vi håper Grendakaféen skal bli et sted hvor det er naturlig å ta lunsjen sammen med andre, enten man er pensjonist, gardbruker eller er hjemme med småbarn. Vi trenger alle å møtes innimellom, bygge fellesskap og bli sett i løpet av en dag, forteller styremedlem Gunnhild Meisingset. Hun ivrer særlig for å skape et tilbud på dagtid, og oppfordrer alle til å ta turen til kaféen neste gang. I tillegg jobbes det for flere arrangementer året igjennom, med blant annet felles pinsebål som et høydepunkt.

Mo Skulekorps får det til å svinge!
"De brusa ti ØSIL-blod" er et populært innslag på hjemmebane.
Kveldsmaten smaker ekstra godt i godt lag. Mo Grendalag disker opp.
Powered by Labrador CMS