"Home of the Trolls"

Troll i en hall
Trollene fra Rindal besøkte Narvik.

iTrollheimen deltok på Norsk Opplevelseskonferanse 

Boll & Bøllu på firmatur

Publisert Sist oppdatert

Gøran Bolme, Åse Børset og Anne Norli reiste mandag til Norsk Opplevelseskonferanse i Narvik for å fortelle om verdens første forskningsstasjon for troll. «Home of the Trolls», som vi alle kjenner , åpnet i Helgetunmarka i Rindal juni 2023. iTrollheimen ble invitert til opplevelseskonferansen for å holde innlegg om hvordan første sesongen har vært.

Med på lasset opp til Narvik hadde de med seg både digitale troll og sine fascinerende fortellinger om den gryende suksessen.

Gøran og Åse viser frem trollenes gaffel
Gøran og Åse viser frem trollenes gaffel

Årets konferanse hadde temaet «Reiselivets magi» - noe som skulle passe bra til «Home of the Trolls" konseptet. 200 deltagere fra ulike reiselivsbedrifter hadde tatt turen til Narvik for å la seg inspirere og motivere.

- Norsk opplevelseskonferanse hadde satt sammen et utrolig fint program. Boll & Bøllu var godt fornøyd med en tur nordpå og fikk bli med oss på scena da vi skulle fortelle om «Home of the Trolls», sier Åse.

Gøran med trollene på scenen
Gøran med trollene på scenen

- Det var en veldig innholdsrik konferanse og vi opplever det som utrolig givende å treffe flere innen samme bransje. Konferansen hadde innreda en hel hall som trollhule med dekorasjoner og en veldig bra lyd- og lysrigg. Hele konferansen hadde et trolltema og hotellet hadde til og med lagt ut personlige trollhilsen på hvert et rom. Sånn sett passet det bra at iTrollheimen sitt foredrag innledet hele konferansen. 

En fullsatt sal lyttet oppmerksomt
En fullsatt sal lyttet oppmerksomt

- Vi var så heldige og fikk starte opp hele konferansen med vårt innlegg om trollheimstrollene, noe som forhåpentligvis er et godt tegn på at vi ligger langt fremme i nisjen vi driver i; teknologi og storytelling i reiselivsbransjen, fortsetter Gøran. 

Åse og Gøran på scenen i Narvik
Åse og Gøran på scenen i Narvik

- Responsen etter foredraget var stor, og vi opplever at mange kommer bort til oss etterpå fordi de er nysgjerrige på hva vi driver med

Gøran i samtale med interesserte deltagere
Gøran i samtale med interesserte deltagere
Gøran diskuterer med Åse i bakgrunnen
Gøran diskuterer med Åse og Anne i bakgrunnen

- Nå fortsetter vi med "Trøndersk opplevelseskonferanse " i Stjørdal til uka, før vi deltar på Trollheimsmessa neste helg. Vi føler at vi har fått markedsført oss godt her oppe i Narvik, og hentet inspirasjon til videre trollforskning og destinasjonsutvikling. For ordens skyld minner vi om at oppstarten av neste års «Home of the Trolls»-sesong blir 15. juni i 2024, avslutter de.

Powered by Labrador CMS