Bakerst fra venstre: Kristin Heggset, Kine Bjørseth, Hildegunn henden Dalsegg, Anniken Raknes, Anja Ranes, Johanne Vattøy Sæther, Kristin Hilstad Garte, Marit Granhus Langli og Emilie Brøske Rønning. Foran fra venstre: Ingrid Bergheim, Oddrun Hamnes Aakvik. Marit Ingeborg Bævre, Jorunn Kristine Torjul og Geir Helge Heggset

Surnadal/Sunndal valset over National

Publisert Sist oppdatert

For første gang denne sesongen spilte seniorlaget til Surnadal/Sunndal hjemmekamp i Surnadal idrettshall. Det ble et målshow uten like. Tabelljumbo National hadde ingenting å stille opp med mot et solid hjemmelag. Surnadal/Sunndal gikk raskt opp i ledelsen 6 - 1, og fortsatte å bøtte inn mål. Til pause var stillingen 19 - 8.

Surnadal/Sunndal hadde mer på lager, og scoret ytterligere 18 mål før kampen var over. Samarbeidslaget kunne til slutt juble for storseier 37 - 14.

Håndballdamene viste mye fint spill gjennom kampen, og bakerst stod Kristin Hilstad Garte en god kamp. Kvartetten Kine Bjørseth, Hildegunn Henden Dalsegg, Kristin Heggset og Johanne Vattøy Sæther har spilt sammen siden barneskolen, noe som kommer svært tydelig frem gjennom kampen. Et blikk er nok for å sette i gang system som nesten alltid fører til mål. Sammen stod de for 23 av målene til Surnadal/Sunndal.

Kristin Heggset scorer ett av sine 5 mål

5. divisjonslaget har bare spilt fire kamper så langt denne sesongen, og står med tre seire og ett tap. Neste kamp er ikke før 9. januar, noe som betyr at damene må belage seg på en travel etterjulsvinter med hele 16 kamper på programmet.

Et hyggelig gjensyn med Kristin Hilstad Garte

Trener Jorunn Kristine Torjul var naturlig nok veldig fornøyd med spillerne sine etter kampen.

- Vi har god fart gjennom hele kampen, og bakerst står både forsvaret og målvakten godt. I tillegg har vi sentrale spillere som Johanne, Kristin, Kine og Hildegunn som er helt rå. Det er også artig at nye spillere får prøve seg, sier Torjul.

Damene spiller mest for å ha det artig - noe som ambisjonen tydelig forteller.

- Målet vårt er å ikke rykke opp, ler Torjul. Vi er et nytt lag, og fokuset ligger på å få til et godt samspill og ha det gøy sammen, sier hun.

Se tabellen her

Kampfakta Surnadal/Sunndal - National 37 - 14 ( 19 - 8 )

Kristin Hilstad Garte 1
Kristin Heggset 5
Johanne Vattøy Sæther 4
Marit Ingeborg Bævre 1
Emilie Brøske Rønning 3
Hilde Henden Dalsegg 6
Kine Bjørseth 8
Anja Ranes 6
Anniken Raknes 1
Oddrun Hamnes Aakvik 2
Marit Granhus Langli

For ordens skyld nevner vi at skribenten er søsteren til Johanne Vattøy Sæther som spiller for Surnadal/Sunndal.

BILDESERIE:

Anja Ranes
Kine Bjørseth
Johanne Vattøy Sæther med innspill til Anja Ranes
Johanne Vattøy Sæther
Hildegunn Henden Dalsegg
Anja Ranes
Anja Ranes
Powered by Labrador CMS