Håndball 5. divisjon:

Kristin Hilstad Garte scoret tre mål mot Flå/Lundamo (arkivbilde)

Solid seier på hjemmebane

Publisert

Surnadal/Sunndal fikk revansje mot Flå/Lundamo i Surnadal idrettshall torsdag kveld. Da lagene møttes for knappe fire uker siden, tapte nemlig Surnadal/Sunndal 23 - 19.

Hjemmelaget hadde full kontroll på kampen, og ledet hele 15 - 6 til pause. Surnadal/Sunndal startet andreomgangen meget godt, og fire minutter ut i omgangen var ledelsen økt til 13 mål på stillingen 20 - 7.

Gjestene hadde en god periode midtveis i andreomgangen hvor de reduserte fem ganger på rad, fra 22 - 9 til 22 - 14. Seieren var likevel aldri truet, og damene fra Surnadal og Sunndal kunne til slutt juble for to nye poeng.

Kampens toppscorer ble Kine Bjørseth med 10 mål.

Etter 13 av totalt 20 kamper, ligger Surnadal/Sunndal på 7. plass på tabellen med 16 poeng.

Førstkommende helg skal damelaget spille hele tre bortekamper i Trøndelag. Lørdag er Klæbu motstander, mens Flatås og NTNUI står for tur søndag. Klæbu ligger på plassen bak Surnadal/Sunndal på tabellen. Flatås ligger helt nederst med 4 poeng, mens NTNUI leder avdelingen suverent med full pott etter 18 kamper.

Kampfakta Surnadal/Sunndal - Flå/Lundamo 28 - 21 ( 15 - 6 )