Håndball 5. divisjon:

Kristin Hilstad Garte i aksjon i lørdagens hjemmekamp mot Ålen

Hederlig bortetap for et redusert Surnadal/Sunndal

Publisert

Lørdag leverte Surnadal/Sunndal er god kamp mot topplaget Ålen, og vant 27 - 24. Søndag møttes lagene på nytt i Ålen, men Surnadal/Sunndal stilte med en helt annen spillertropp enn i går. Laget stilte blant annet uten toppscorer Kine Bjørseth og spillende trener Jorunn Kristine Torjul. Samarbeidslaget reiste til Ålen med mål om å ha det artig og gjennomføre med stil.

Som ventet tok Ålen tak i kampen fra start, og ledet 4 - 0 etter 11 minutter. Surnadal/Sunndal klarte ikke å sette ballen i mål før i det 14. spilleminutt, da Line Indergård reduserte til 4 - 1. Hjemmelaget ledet på det meste med ni mål i førsteomgangen, men to kjappe scoringer av nevnte Indergård og Anja Ranes sørget for at avstanden ble krympet til to mål til pause. Ålen ledet 14 - 7 etter halvspilt kamp.

Lagene spilte jevnt etter pause, og med ti minutter igjen av kampen var Surnadal/Sunndal bare seks mål bak på stillingen 21 - 15. Hjemmelaget scoret kampens siste tre mål, og vant til slutt 24 - 15. Surnadal/Sunndal tapte med andre ord andreomgangen med bare to mål, noe som er respektabelt med tanke på forutsetningene.

Etter denne kampen ligger Ålen på 2. plass på tabellen med 24 poeng etter 15 kamper. Surnadal/Sunndal ligger på 7. plass med 10 poeng etter 8 kamper.

Neste helg skal Surnadal/Sunndal spille to hjemmekamper. Lørdag er Klæbu 2 motstander, mens ubeseirede NTNUI 5 kommer på besøk søndag.

Kampfakta Ålen - Surnadal/Sunndal 24 - 15 (14 - 7 )