Anja Ranes, Oddrun Husby, Kristin Hilstad Garte, Emma Storkås, Line Indergård, Beate Holten, Ingrid Bergheim. Oddrun Hamnes Aakvik, Ingun Løseth, Kristin Heggset, Johanne Vattøy Sæther og Emilie Brøske Rønning

Avsluttet sesongen med seier

Publisert
Oddrun Husby spilte en god kamp for Surnadal/Sunndal

Lørdag avsluttet Surnadal/Sunndal (SuSu) sesongen med hjemmekamp mot Flatås. Det var ingen stor spenning knyttet til kampen i forkant. Surnadal/Sunndal ville uansett resultat endte som nummer seks i avdelingen. Flatås lå helst sist på tabellen før kampen, og ville med seier ende nest sist - uten at det har hatt noen betydning, da ingen lag rykker ned fra regionens laveste divisjon.

Gjestene fra Trøndelag hang med overraskende lenge, og det var jevnt i målprotokollen gjennom hele første omgang. Til pause ledet Surnadal/Sunndal 11 - 9.

Surnadal/Sunndal spilte seg opp etter pause, og overtok etter hvert kommandoen. Flatås spilte lange angrep, og dro ned tempoet i kampen. Selv om hjemmelaget heller ikke klarte å sette fart, var damene på SuSu likevel hakket hvassere i alle faser av spillet. Midtveis i omgangen var ledelsen økt til fem mål, og sju minutter før slutt var Surnadal/Sunndal opp i en timålsledelse.

Surnadal/Sunndal vant til slutt kampen 23 -1 6.

Så glad ble russen når medruss Emilie Brøske Rønning satte ballen i mål

Dette var siste kamp i seniorhåndballen denne sesongen. Surnadal/Sunndal endte på 6. plass (av totalt 11 lag) i 5. divisjon TrønderEnergi-serien avdeling 2. Se tabellen her

Rindals håndballdamer endte nest sist (av totalt 11 lag) i 3. divisjon TrønderEnergi-serien avdeling 2. Se tabellen her

Surnadal/Sunndal - Flatås 23 - 16 ( 11 - 9 )