Rindal 2 - Orkanger 2

Lagoppstilling. Spillerne står på rekke mot publikum. To dommere står bak.

Torsdagens hjemmekamp

Publisert

Torsdag fikk Rindal 2 besøk av Orkanger 2. Vertene holdt tridt den første tredjedelen av første omgang, men gjestene tok overtaket og kampen endte med seier til bortelaget.

Første omgang

Det startet med uavgjort både når lagene hadde hver sine ett, to og tre mål og da rindalingene utlignet til 4-4 nesten åtte minutter ut i kampen. Derfra tok det syv minutter før neste rindalsscoring, etter at gjestene alt hadde tredoblet sine antall mål på samme tid. Det kom tre kjappe scoringer til for hjemmelaget, men motstanden var hard, og det sto 8-16 til pause.

Andre omgang

Men rindalingene gav ikke opp, og etter pausen ble det en jevn omgang. Da fikk hjemmelaget 13 mål mot bortelagets 15.

Resultatet ble dermed 21-31.

Gode utsikter

Rindal D5 ligger på femteplass i tabellen etter fem spilte kamper. Seks av de åtte andre lagene har spilt en til to kamper fler enn dem, så her blir det sjanser til å klatre enda høyere opp.