Onsdag 20. mars var det klart for årets første hjemmekamp på Amfi Park da Surnadal tok møtte Elnesvågen på hjemmebane. Surnadal spilte 2. kvalifiseringskamp i

Snekvik
Saltrø-Bæverfjord-Sæter-Bredesen
Næss-Løfadli-V. Kvande
Gjul-Smevoll-Talgø

Surnadal kontroller kampen godt i første omgang, og etter 30 minutter scorer hjemmelaget kampens første mål. Gjul setter ballen i krysset og hjemmelaget leder 1-0.
I pausen foretar Surnadal et bytte, Tore Næss går ut og  Sindre H. Kvande kommer inn.

Fotballag på banen
1-0 til Surnadal.

Andre omgang starter og ti minutter inn i omgangen scorer Surnadal igjen. Frikk Talgø skyter mot mål, men keeper redder. Heldigvis står Viljar Kvande klar og scorer på returen. Etter 55 minutter står stillingen 2-0.
Bare 2 minutter senere scorer bortelaget og stillingen blir 2-1.

To fotballag spiller kamp
2-0 ledelse til Surnadal.

Hjemmelaget scorer nok et mål, kampens siste mål kommer i tilleggsminuttet. Adrian Svensli scorer sitt første mål for A-laget og Surnadal vinner kampen 3-1.