Turstigruppa i Rindal IL:

Oppsummering av Fjelltrimmen 2022

Fjelltrimmen 2022 er for lengst ferdig, og det er på tide med en oppsummering av årets trim.

384 har registrert seg i Trimpoeng-appen, av disse har 350 sjekket inn en eller flere ganger. Totalt har det vært 14511 innsjekk, og høyeste poengsum er imponerende 1402 poeng.

Det er 2 deltakere som har besøkt alle 51 turmål. Igltjønna er mest besøkte turmålet med 3367 innsjekk. Veldig gledelig at så mange velger å delta i Fjelltrimmen vår.

Turstigruppa håper at så mange som mulig ønsker å støtte Turstigruppas arbeid gjennom å betale frivillig deltakeravgift.

Betaling via VIPPS. Søk opp Fjelltrimmen 2022 (nr 528753), og du vil få to valg: voksen kr 200, eller barn kr 100. Husk å skrive navn på deltaker.

Alle som deltar i Fjelltrimmen og har betalt deltakeravgift innen 1. desember, blir med i trekning av 1 gavekort på kr 5000 og 3 gavekort på kr 1500.

Vi har også fått inn mange forslag på nye turmål i Fjelltrimmen. Dette er vi svært glade for, og takker så mye for stort engasjement. Flere av forslagene vil nok komme med etter hvert. Vi har b.l.a. fått inn forslag på Slumpan og Gardfjellet i Folddalen. Dette er fine turmål, som vi hele tiden har tenkt å ta inn i varmen igjen. Vi har bare tenkt å la de "hvile" litt mens anleggsarbeidet på Foldsjødammen er på det mest hektiske.

Som et tilbud til de yngste turgåerne har vi prøvd oss med et opplegg som vi har kalt Småtrolltur 2022. 14 unge, i alderen 3,5 mnd til 10 år, har deltatt i dette opplegget, noe vi er svært fornøyde med. I første halvdel av desember vil deltakerne av Småtrolltur motta sin premiering, og samtidig vil vinnerne av pengepremiene i Fjelltrimmen bli annonsert.

Turstigruppa vil takke alle som har deltatt i Fjelltrimmen eller Småtrolltur 2022.

Powered by Labrador CMS