ANNONSE:

Bli med Børge Ousland på spektakulær visuell opplevelse

Søndag 8. august får vi besøk av den folkekjære eventyreren Børge Ousland på Norsk Vandrefestival. Etter turen til Norges største furu på søndagen med Morten Gåsvand og masse andre aktiviteter på festivalområdet inviterer vi til et times langt foredrag med eventyreren Børge Ousland

Børge tar deg med på en spektakulær visuell opplevelse, med fantastiske skildringer og historier fra de tallrike ekspedisjonene hans. Bli med på et dypdykk i tema som eventyrlyst, planlegging, klimaendringer, entusiasme, samarbeid, - og hvordan man klarer det umulige.

I 2019 gjennomførte han og Mike Horn en av de mest banebrytende ekspedisjonene i moderne tid, - over Nordpolen i mørket. Mesteparten av turen foregikk med hodelykter og de fikk raskt kjenne naturens tøffeste sider på kroppen -, skruis, farlige råker, kulde og mørke.

På denne ekspedisjonen så det lenge så det ut til at de måtte gi tapt for de ekstreme forholdene, men de ga aldri opp. Med rå gjennomføringsevne overvant de utfordringer og nådde målet etter 87 dager, to dager på overtid.

Børge Ousland og Mike Horn.
Børge Ousland og Mike Horn.

I mer enn 30 år har Børge Ousland foretatt banebrytende ekspedisjoner i Arktis og Antarktis - ekspedisjoner som tøyer grensene for det man trodde var mulig. Han gjennomførte historiens første soloekspedisjon til Nordpolen uten etterforsyninger, og han var den første som krysset Antarktis alene. Han er også en anerkjent fotograf og har mottatt flere internasjonale priser for sine ekspedisjoner og filmer.

Bestill billetter til dette foredraget, som vil foregå i festivaltipien søndag 8. august kl. 14.00, nå. Etterpå blir det offentliggjort hvem som bli Årets Æresvandrer.

Foredrag Børge Ousland

Søndag 8. august kl. 14.00

Sted: Festivaltipien ved Igltjønna, Rindal

Inngang: kr. 350,-

BILLETTER HER

Powered by Labrador CMS