To damer og en mann.
Hedvig Mollestad Trio.

Dobbel Spellemann-vinner til Trudvang

Klar for en musikalsk berg-og-dal-bane med Hedvig Mollestad Trio? Hedvig Mollestad Trio kommer til Surnadal og Trudvang lørdag 14. september.

Publisert Sist oppdatert

Hold på hatten, for dette bandet tar deg med på en reise gjennom rockens høyeste fjelltopper og jazzens dype fjorder!

Hedvig Mollestad Trio, eller HM3, som de kanskje kunne kalt seg om de var en hemmelig agentorganisasjon, er ledet av gitarist Hedvig Mollestad Thomassen. Trioen har vært nominert til Spellemann-prisen i Rock-kategorien to ganger, mens Mollestad vant Spellemann i Åpen klasse som soloartist både i 2021 og 2022, skriver SKUV i en pressemelding.

Sammen med bassist Ellen Brekken og trommeslager og surnadaling Ivar Loe Bjørnstad, lager hun musikk som får både rockehoder og jazzelskere til å nikke anerkjennende.

De har blitt beskrevet som «Nordic riff monsters» og deres nyeste album «Ding Dong. You’re Dead» har mottatt stående ovasjoner.

Og når de spiller live? Vel, publikum er enige om at de er et fantastisk live-band med en unik intensitet og kvalitet, som har ført til at bandet er etterspurt over hele Europa. «Det er som å se Mahavishnu Orchestra og Black Sabbath ha en jam session mens Miles Davis nikker godkjennende fra sidelinjen»

De har spilt på alt fra skitne små buler rundt i verden til de store, classy konsertsalene og jazzfestivalene. Trioen har varmet opp for John McLaughlin på London Jazzfestival og spilt på store musikkfestivaler som Roadburn, SXSW, Tons of Rock, Vancouver Jazzfestival, Ottawa Jazzfestival, Penang Jazz Festival, Berlin Jazz Festival, London Jazz festival, Tampere Jazz Happening og Øyafestivalen for å nevne noen.

Trioen har nylig gjennomført en hektisk norges- og europaturne, og Surnadal er så heldige at vi får besøk etter sommeren.

Så hvis du er klar for en konsertopplevelse som er like mye en øvelse i headbanging som den er en leksjon i jazzfinesse, så er Hedvig Mollestad Trio bandet for deg.

ANNONSE:

Hedvig Mollestad Trio i Trudvang lørdag 14. september kl 20

Powered by Labrador CMS