PRESSEMELDING:

Lars Ove Løseth, adm.dir. i Alti Forvaltning AS

Lietorvet Eiendom AS og Alti Forvaltning AS inngår samarbeid om Lietorvet i Skien

Det er inngått avtale om forvaltning av Lietorvet i Skien. Senteret har en god beliggenhet i øvre del av Skien sentrum, med et primærmarked på hele 58.000 mennesker.

Lietorvet Eiendom AS

Lietorvet eiendom eies av Fiha Holding AS (50%) og Øygarden Eiendom AS (50%)

Lietorvet kjøpesenter har en god sammensetning av leietakere, med dagligvare, vinmonopol, kles- og skobutikker, apotek, optikk, elektronikk, interiør, bokhandel, kafé mm. Eiendommen er i dag utleid til 22 leietakere, hvor Meny, Vinmonopolet og apoteket er blant de største aktørene.

Alti Forvaltning AS

Alti Forvaltning AS eies av Alti AS (50 %) og Aurora Eiendom AS (50 %). Selskapet har hovedkontor i Surnadal på Nordmøre, og har avdelingskontorer i Arendal, Vigeland, Oslo, Trondheim og Ålesund. Selskapet forvalter med dette 35 kjøpesentre i Norge, fra Lofoten i nord til Mandal i sør. I tillegg forvalter selskapet en rekke andre handels- og kontoreiendommer.

Lietorvet har en god beliggenhet i øvre del av Skien sentrum og har god parkeringsdekning. Lietorvet fikk et løft i 1999 da hele senteret ble modernisert og utvidet med ca. 1700 m2. En ny rehabilitering ble gjennomført i 2018 og senteret fremstår nå som et topp moderne kjøpesenter. Lietorvet har en bred butikkmiks innen faghandel og er meget godt innarbeidet i Skiensområdet. Primærmarkedet består av 58.000 mennesker, hvorav en stor andel bor og arbeider i gangavstand til senteret.

Avtalen med Alti er inngått med virkning fra 1. mai 2022.

Lars Ove Løseth, adm.dir. i Alti Forvaltning AS, er glad for å ha inngått et samarbeid med Lietorvet Eiendom AS og kommenterer at Lietorvet er et senter som passer godt inn i porteføljen. «Senteret har en god beliggenhet og en fin sammensetning av butikker og tjenester. Vi ser frem til å komme i gang med arbeidet.»

Arve Haugseter, eier og styreleder i Lietorvet Eiendom AS, har tro på at dette blir et godt samarbeid som vil bidra til god utvikling for Lietorvet kjøpesenter. «Alti er en stor kjøpesenterkjede med lang erfaring innen kjøpesenterdrift. Dette samarbeidet vil styrke vår markedsposisjon og gi oss nye muligheter til å utvikle senteret videre.»

Powered by Labrador CMS