To menn som tar hverandre i hånda etter å ha skrevet under på en avtale.
Lars Ove Løseth, adm. dir. i Alti Forvaltning AS, og Steinar Folgerø i AS Skansen er enige om et samarbeid.

Kjøpesenter i Sandnessjøen inngår samarbeid med Alti Forvaltning AS

Det er nylig inngått avtale mellom AS Skansen og Alti om forvaltning av kjøpesenteret AMFI Skansen i Sandnessjøen, med virkning fra 01.05.2024. Senterporteføljen i Alti teller med dette 47 senter, skriver Alti Forvaltning i en pressemelding.

Skansen er et trivelig kjøpesenter midt i sentrum av Sandnessjøen. Det nye kjøpesenteret åpnet dørene i september 2016, og det har siden den gang blitt en veldig populær møteplass i byen. 

Sandnessjøen er et regionsenter for kommunene på ytre Helgeland, og senteret ligger i umiddelbar nærhet til kai, hotell, kulturhus, badeland og sykehus. Turisttrafikken i området er også stor, og det er tilrettelagt med både offentlige og private parkeringsplasser. 

De 22 butikkene i senteret omsatte samlet for NOK 258 mill. i 2023. Amfi Skansen har en variert butikkmiks innen de fleste bransjer, og blant butikkene finnes bl.a. Sport 1, Cubus, Vinmonopolet, Normal, Vitusapotek Idun, Kaffekverna og Bunnpris. 

AS Skansen er et heleid datterselskap av Helgelandsgruppen AS, og hovedeier er holding- og eiendomsselskapet Sørra Eiendom AS. Sørra Eiendom eier flere ulike eiendommer og næringseiendommer i Sandnessjøen. 

– Vi har hatt et mangeårig godt og nyttig samspill med Thon Amfi, og har sammen lyktes med å etablere et attraktivt kjøpesenter i sentrum av Sandnessjøen. Jeg tror dette blir veldig bra også i tiden framover, og vi er godt tilfredse med å ha inngått samarbeidsavtale med Alti Forvaltning. Vi ser fram til å samarbeide med Alti om ytterligere utvikling i byen med flere attraktive butikker og aktiviteter i årene som kommer, sier Steinar Folgerø på vegne av eierskapet og kjøpesenteret AS Skansen.

– Kjøpesenteret i Sandnessjøen er et godt forankret lokalsenter, med eiere som har et stort hjerte for byen. Og nettopp kombinasjonen av eierskapet, markedspotensialet og et allerede veldrevet senter, gjør at vi synes dette er en spennende reise å bli med på, sier adm. dir. Lars Ove Løseth i Alti Forvaltning AS.

Powered by Labrador CMS