Politiet melder:

Trafikkulykke Øravegen i Surnadal -to personer fraktet til sykehus

Publisert Sist oppdatert

Onsdag formiddag meldte politiet på Twitter om ei trafikkulykke i Surnadal (se Twitter-melding under).

Politiets operasjonssentral i Møre og Romsdal opplyser om at ulykka skjedde i Øravegen, og at det var dårlig føre på stedet. To personbiler og to bilførere var involvert i ulykken.

Begge førerne ble tatt hånd om av ambulanse og fraktet til sykehus.

Politiet fikk melding om ulykka kl 9 onsdag morgen.

Politioverbetjent Helge Berg opplyser at den ene bilen sannsynligvis har foretatt ei forbikjøring, og ikke klart å komme tilbake i egen kjørebane. Det endte med at to biler kolliderte front mot front. Begge førerne ble skadet i kollisjonen. Den ene hadde smerter i det ene beinet og hofta. Den andre førere hadde smerter i brystregionen.

Politiet konstaterer at det er store skader på begge bilene, så det har nok vært en del fart inne i bildet. Det er 60-sone på stedet. Politiet vil nå starte etterforskning, med avhør av vitner som var på stedet da ulykken skjedde, og så snart som mulig avhør av de involverte bilførerne, for å få kartlagt hva som har skjedd. Ut fra de opplysningene politiet har nå, så kan det bli vurdert førerkortbeslag av føreren av den bilen som kom over i motgående kjørebane, sier politioverbetjent Berg.

Powered by Labrador CMS