Pressemelding fra Talgø Invest AS:

Todalshytta
Todalshytta

Talgø engasjerer seg i Todalshytta

Fra 2021 går Talgø inn som medeier i Todalshytta AS, som er driftsselskapet som har en 10-årig avtale med KNT (Kristiansund og Nordmøre Turistforening) og opsjon på ytterligere 5 år.

Talgø ønsker med sitt engasjement å være med og sikre driften ved Todalshytta og samtidig gjøre det mulig å oppgradere hytta både med tanke på standard og aktivitetstilbud. Talgø har et stort behov for overnatting, bespisning og opplevelser som på denne måten blir tilgjengelig for bedriften, men ønsker elles et passivt eierskap.

Talgø Invest AS går inn i Todalshytta med en eierandel på 40%. Resten av aksjene har Arve Evensen som er daglig leder og vertskap, med 40%, og Spey APS i Danmark som har 20%.

Talgøs inntreden i selskapet har gjort det mulig å oppgradere både gjesterom, oppholdsrom/ spisestuer og kjøkken til et nivå som er mer i samsvar med dagens krav når det gjelder komfort og standard – dette skjer selvsagt i samarbeid med KNT.

Todalshytta satser på flere aktiviteter, med laksefiske i Toåa som hovedaktivitet. I tillegg vil en også legge opp til turaktiviteter – mellom annet ved bruk av KNTs og DNTs omfattende rutenettet i Trollheimen.

Talgø håper gjennom sitt engasjement at dette vil være med og bidra til å sikre driften ved Todalshytta og at det vil gi et bedre tilbud både når det gjelder mat, overnatting og kultur, både for Talgø sine gjester, laksefiskere og for bygdefolket.

I disse dager er arbeidet i full gang med en totalrenovering av kjøkkenet på Todalshytta og videre blir alle møbler skiftet ut både i spisesal, peisestue og på soverom. Dette vil bli en ansiktsløfting som blir godt merkbar både for overnattingsgjester og daggjester på Todalshytta.

Powered by Labrador CMS