Surnadal IL Fotball

Fire barn spiller fotball.
Ivrige fotballspillere.

SIL-regncup inviterer til festdag for alle

Publisert

Da komitéen for SIL-regncupen fikk vite at det ikke blir laksedager i sommer, tok de saken i egne hender. Fotballgjengen har fått med samarbeidspartnere og sponsorer på laget, og håper alle som ønsker en folkerik festdag vil komme og kose seg med blant annet danseoppvisning, ansiktsmaling, hoppeslott og skikkelig cupstemning på Syltøran lørdag.

SIL-regncup er en sterk og god tradisjon som har gledet mange fotballinteresserte i en lang årrekke. For å unngå kollisjon med Ålvundfjorddagene, flyttet de cupen en uke, noe som gjør at de treffer på det mange forbinder med den årlige "laksehelgen" i Surnadal. I og med at det ikke blir noe laksearrangement i år, slår fotballgjengen et slag for bygda og lager en utvidet versjon av det allerede vellykkede og godt etablerte arrangementet.

For store og små

Marit Granhus Langli er leder i BUA, barne- og ungdomsavdelingen i Surnadal IL Fotball. Hun forteller at de ønsket å ordne noe større for alle.

-Vi hyva oss irundt for å få til noe ekstra, smiler hun blidt.

Lederen forklarer at det blir et minifestivalområde på plassen. Surnadal Transportsentral er sponsorer og stiller med henger som skal brukes til scene. Der vil det bli pauseunderholdning med Fair Play-markering som innebærer danseshow og intervju. Og det blir musikk under premieutdelingen hvor Ole Magne Ansnes stiller som konfransier.

-Så det blir ordentlig bra premieutdeling også, smiler Langli.

Vaffellukt, billodd og fiskekaker

På området vil man kjenne vaffellukt, Gjensidige stiller på stand, og banken stiller med hoppeslott.

Det vil være mulighet for å kjøpe seg billodd, og de viser frem bilpremien på billotteriet.

Det vil bli et serveringsområde med grill.

-Vi er så heldige å ha Norsk Kvalitetsmat som sponsorer som stiller hvert år med råvarer til oss. Så det blir mulig å få kjøpt seg cupburger. Og det blir godvær, kan det hende det blir grilling av fiskekakene.

Folkefest

En stor dugnadsgjeng er i sving, det er fra A-lag til foreldre til syvåringene som bidrar.

Det ligger an til at det kommer 53 lag, det er fem mer enn i fjor. Dermed er det tilbud for både gutter og jenter fra 6 til 12 år. Det kommer lag fra Frei, Aure, Heim, Sunndal og Rindal.

-Da blir det full fart på ti baner. Vi må til Søya for å hente mål. Vi har heldigvis gode naboer. Vi har mye godt samarbeid; det er vi glade for, sier en storfornøyd Langli.

BUA- lederen håper godværet holder seg, og ønsker alle velkomne til å få oppleve skikkelig cupstemning - også de som ikke liker fotball, presiserer hun.

-Vi gleder oss. Ta her bli gøytt!

Powered by Labrador CMS