ANNONSE:

Sommerinfo fra Surnadal golfklubb

I juli er det litt roligere enn normalt når det gjelder turneringsaktivitet på Surnadal Golfpark, men det er selvfølgelig ikke helt stille. Vi ønsker spesielt feriegjester og hytteeiere i regionen velkommen til våre sommerturneringer.

Lørdag 17. juli arrangerer vi lagturneringen «Pipelife Mexican Scramble» i samarbeid med vår mangeårige hovedsponsor og nå turneringssponsor Pipelife Norge AS.

Og to uker senere (altså lørdag 31. juli) er det klart for «Norske Filter After Golf». Da spiller vi parturnering, med påfølgende middag og sosial sammenkomst.

Mer info her: https://surnadal-golfklubb.no/her-er-sommerprogrammet-pa-golfbanen/

Søndag 8. august arrangerer Surnadal Golfklubb en runde i den nasjonale seniorgolfturneringen Sissener Classic Tour. Denne turneringen er åpen for alle golfere over 50 år, og her forventer vi deltakere fra hele Midt-Norge. https://surnadal-golfklubb.no/sissener-classic-tour-nasjonal-seniorgolfturnering-pa-surnadal-golfpark-sondag-8-august/

Og helga etter, dvs. fredag 13. august – søndag 15. august arrangerer vi et nytt nybegynnerkurs for deg som har lyst til å prøve seg på golfsporten. Maks 12 deltakere pr kurs, så her gjelder det å være rask med påmelding. https://surnadal-golfklubb.no/arets-tredje-nybegynnerkurs-13-15-august/

Powered by Labrador CMS