PRESSEMELDING FRA SKUV:

Merry Fu**ing Christmas gjennomføres

Det er med stor glede SKUV-styret kan melde at juleshowet Merry Fu**ing Christmas lar seg gjennomføre innenfor de restriksjonene regjeringen tirsdag la fram på en pressekonferanse.

Så fort regjeringen annonserte de nye smitteverntiltakene, kastet SKUV-styret seg rundt for å vurdere hvorvidt årets juleshow kunne arrangeres. Konklusjonen ble at forestillingene fredag 10. og lørdag 11. desember lar seg gjennomføre innenfor de nye reglene.

Hovedgrunnen er rett og slett at vi i dette showet ikke kommer i konflikt med verken antalls- eller avstandsbegrensningene regjeringen har satt. Dette har vi selvfølgelig også vært i dialog med Surnadal kommune om, og de deler vår oppfatning og gir klarsignal.

Tar nødvendige smittevernhensyn

Vi vil, naturligvis, ta nødvendige smittevernhensyn i forbindelse med juleshowene. Det vil bli delt ut munnbind, håndsprit vil være tilgjengelig, og programmene blir lagt på stolene på forhånd. Alle som føler seg syke, må dessverre bli hjemme denne gangen – vi lover at det skal bli flere anledninger til å oppleve topp, lokal kultur i SKUV-regi!

For å være sikre på at vi overholder antalls- og avstandsbegrensningene, stoppet vi også billettsalget tirsdag kveld.

Vi ber samtidig om forståelse fra publikum for at vi må gå bort fra opprinnelig plassnummerering, for å sikre at vi får tilstrekkelig avstand. Mer informasjon om det praktiske rundt hvordan de nye plassene tildeles kommer torsdag.

Glade for å kunne gjennomføre

SKUV er glade for at årets Merry Fu**ing Christmas kan gjennomføres.

Vi er glade på vegne av band og vokalister, revyartister og dansere, som allerede er ferdige med å øve inn et show vi mener holder høy klasse.

Vi er glade på vegne av publikum, som har gledet seg til forestilling, og som nå får en flott, lokal kulturopplevelse i det som for mange er en utfordrende tid.

Og vi er glade på vegne av kulturlivet, som har vært preget av avlysninger og kraftige begrensninger de siste 21 månedene. Det at konserter og show kan gjennomføres, i tråd med smittevernhensyn og -begrensninger, er etter SKUVs mening både riktig og viktig.

Vi vil benytte anledningen til å rette en stor takk til surnadalingene, som fortsetter å støtte opp om kulturtilbudet SKUV står for.

Powered by Labrador CMS