ANNONSE:

Trollheimsløpet samarbeider med Turstigruppa

Turstigruppa har lansert en mobilapp, som de kaller Trimpoeng, et supplement til den årlige Fjelltrimmen. Ved å delta i Trollheimsløpet kommende søndag 13. juni, kan man få Trimpoeng.

Trollheimsløpet har start og mål på Trollbanen som kartet viser. Spasertrimmere kan delta i trimklassen uten tidtaking, de fleste går en runde rundt Tjønna. Mindre kjent er det at man, om ønskelig, kan legge til ei sløyfe opp Grønlivegen til Elshaug og tilbake om Landsem etter den gamle Grønlivegen. Da blir turen 8 km. Vi har i flere år prøvd å gjøre denne turen mere kjent, og i fjor var det flere enn på lenge som gikk denne løypa. Nå får vi drahjelp fra Turstigruppa som belønner de som tar denne turen med 2 poeng. App-punktet ligger ovenfor Elshaug. Det er kun på søndag at dette punktet gir poeng.. I tillegg passerer man også et app-punkt øst for Tjønna som gir 1 poeng. Det understrekes at det er lov å ta denne turen uten å registrere seg som deltaker i Trollheimsløpet, men vi håper sjølsagt at man registrerer seg som deltaker for en liten startkontingent, men er da til gjengjeld med i trekningen av en premie på kr 300,-. Og for de som deltar i Trollheimsløpet uten å bruke appen, så gjør vi oppmerksom på at løypa er merket. I Trimklassen kan man starte mellom kl 1030 og 1200.

I Lina Roindt er det rundt 200 som deltar i Trimklassen, mens i Trollheimsløpet ligger antallet spasertrimmere på mellom 60 og 80. Noe av årsaken kan være at mange ikke finner det «bryet verdt» å betale for en tur rundt Tjønna, en tur som de ofte tar likevel. Men nå prøver vi å få bekjentgjort en større opplevelse. Antar at det er mange rindalinger og andre som ikke har gått den gamle Grønlivegen ned til Landsem tidligere. Og når man kommer fram der, får man en fin utsikt nedover dalen, slik som frontbildet illustrerer.

Du kan lese mer om appen Trimpoeng her.

Powered by Labrador CMS