Rindalshesten Scarselli (startnummer 2) ledet sitt løp lenge, men endte til slutt på fjerdeplass.

Travkveld på Varig - med mange lokale hester til start

Publisert

Hele ni hester fra distriktet stilte til start på Varig Orkla Arena mandag kveld. Der var det både opp og nedturer, slik er det gjerne i travsporten.

Først ute i dagens første løp var Mr. Pagadi, tilhørende Ola Sylte Heggset. Den var uheldig og galopperte inn mot første sving for kusk og trener Inge Melby. Da var det løpet kjørt for dens del.

Så var det Tipo di Vittoria som Boye Ølstøren kjørte for eier og trener Heidi Røen Solheim. Ho hadde dårlig spor, men kom seg fint framover i feltet, og den endte på 5. plass på tiden 1,17,3. Boye var godt fornøyd med løpet merra gjorde.

I dagens 6. løp var det to lokale hester til start. Scarselli har ikke startet på en stund, og ho klarte 4. plassen på ny rek. 1,15,9. Den er veldig startrask, og tok teten lett. I siste sving så den ut som en vinner, men oppløpet vart litt for langt. Magne Olsen var kusk. Irene Løfaldli og Arnhild Fiske er eiere her, Irene trener i det daglige

I samme løp var Big Dancer KB også med. Den gjorde også et veldig bra løp, etter utvendig løp holdt den farten helt inn i mål. Per Einar Sørm var kusk på hesten til Heidi som kom på 5. plass på tiden 1,16,1.

I dagens 7. løp var evighetsmaskina Danny Delight med, og for Veronika Bugge vart det 6. plass på hesten til Irene Løfaldli. Det vart faktisk ny volterekord på tiden 1,15,3.

I dagens siste løp stilte tre 3-årshopper fra distriktet til start. Det er ferske hester som ennå ikke ber helt stødige. Det ble en del galopper på dem. Søyset Nora til Lene Søyset klarte en 7. plass på 1,39,4. Per Einar Sørmo var kusk. Har mye mer inne, men rota det til for seg selv med et par galopper. Madonna JL til Jon og Randi Fiske vart diska for galopp tidlig i løpet. Diska vart også Frøy til Petter Baalsrud og Astrid Nyberg. Kom veldig fint fram på første langside, fikk lederrygg på favoritten, men så kom en ulykksalig galopp. Disse unghestene må nok ha litt mere rutine, så kan det bli veldig bra.

2-årige Gee Whiz til Irene Løfaldli starta i et mønstringsløp først på dagen. Da må de klare et krav på 1,35 for å få utbetalt 5000 kr. Per Einar styrte ho inn på tiden 1,27,1. Dette er ei lovende merr, men det synes vi gjerne om alle unghester. Så fremtiden vil vise, men løp blir det ikke før neste år.

Se løpene på www.rikstoto.no

Powered by Labrador CMS