Lokale travresultater

Her kommer en liten oppsummering av det som har skjedd med de lokale travhestene i det siste.

Publisert Sist oppdatert

Mandag 22. februar var det tre rindalshester til start på Leangen. Odins Blessa til Nils Stokke gjorde det best, klarte 5. plassen på 1,30,7. Gjorde et bra løp mot tøff motstand. Samme eiers Stormare var ikke på topp for dagen og endte utenom premiene.

Det gjorde også Danny Delight, eier Irene Løfaldli.

Lørdag den 27. februar var det rikstotoløp på Bjerke, og der startet Rappnor som Lene Søyset er eier av. Den er oppstallet på Østlandet hos Ole Johan Østre. Det ble dessverre en galopp på Rappnor denne gang, såg nesten ut for at den kjørte oppi foranliggende hest og fikk galopp av den grunn.

Mandag 1. mars var det igjen kjøring på Leangen, og der stilte to lokale hester.

Vinter Lilja til Mads Løfaldli kom på 6. plass på tiden 1,34,4, med Inge Melby som kusk. Ho mangler litt guts på slutten av løpene, så det er bare å trene på.

Odins Blessa til Nils startet også. Starta fra førstespor, og ble overflydd fra start. Der ble ho sittende, og rakk ikke fram til premie når åpninga endelig kom.

Det vart ikke de store resultatene på disse løpa som har vært nevnt her, men sånn er det med travkjøring, det går opp og ned.

Kan ellers opplyse om at det på Leangen er åpent for publikum, det er påbudt med munnbind, men ikke når man sitter i restauranten ved bord. Så en behøver ikke å spise med munnbind!

Powered by Labrador CMS