Rindal pensjonistlag

Takk fra en meget godt fornøyd leder i Rindal pensjonistlag. Fra venstre Laila Børset, Jan Sturla Jensvold, Anne Skjølsvold og Helene M. Nergård.

Julebord med skjemt og alvor

Publisert Sist oppdatert

5Rindal pensjonistlag arrangerte julebord lørdag den 10. desember på Bolme pensjonat. Julebordet har vært avlyst i to år på grunn av Covid-19. At det var trivelig å møtes igjen, det vitnet deltakelsen om, da i alt 60 personer deltok denne lørdagen.

Anne Skjølsvold ledet det hele på en ypperlig måte.

Aller først var det mat. Og med nydelige både varme og kalde retter, dessert og kaffe var alle gode og mette da festen fortsatte i peisestua. Anne Skjølsvold var konferansier. Med seg hadde hun Laila Børset, Jan Sturla Jensvold og ikke minst Ole Magnar Morken.

Artigkall Ole Magnar Morken var i storform.

Han ble mellom annet presentert som artigkall fra Skaun, og det beviste han. Her kom den ene fortellingen mer usannsynlig enn den andre, og det gikk uavbrutt med forskjellige dialekter og uttrykksmåter. Publikum gav seg ende over, - her var det bare å åpne latterdøra, og kanskje noen tørket lattertårer.

Laila Børset og Jan Sturla Jensvold i samspill.

Laila Børset bidro så med kjente og kjære sanger som «Julekveldsvisa», «Julepresangen» og «Romjulsdrøm». Potpurriet «Juleregle» framført av henne og Jan Sturla Jensvold høstet stor applaus. Og han spilte naturligvis til alle julesangene. Han er rett og slett uunnværlig på slike sammenkomster.

Påtroppende ordfører Mildrid Kattem Aune var optimist midt i en utfordrende budsjettprosess i kommunen. Hun ville satse på ungdommen framover, men inviterte seg selv også til besøk på Åpen dag hos oss eldre.

Anne Skjølsvold ledet det hele på en utmerket måte. Hun både fortalte historier og framførte dikt. Da kaffe og bløtkake var servert til slutt, bar det ut i vinterkulden med glede i sinnet etter en fin førjulsfest.

Powered by Labrador CMS