Ei dame som står ved en stor bautastein.
Ordfører Mildrid Kattem Aune håper at noen vet hvor stålplata er, slik at den kan skrus tilbake på plass. Det er så vidt synlig på den røde plata hvor "Rindal - Tid til å leve"-logoen har vært.

Håper stålplata kommer til rette

På rasteplassen ved kommune- og fylkesgrensa i Bolme står en flott stein som markerer grensa til Rindal. Nå mangler stålplata med inskripsjonen "Rindal - Tid til å leve". Ordfører Mildrid Kattem Aune håper at plata kommer til rette igjen.

Publisert

For en tid siden oppdaget forbipasserende at skiltet på steinen plutselig hadde blitt helt rødt. Først trodde man at noen hadde malt over plata med rød farge, men det viste seg at det er ein stålplate som har blitt fjerna. Ordføreren håper nå at noen vet hvor stålplata er, slik at den kan skrus opp igjen.

– Denne steinen betyr mye for oss. Det er en veldig fin innfallsport til bygda, sier Aune.

Hun forteller at hun selv har stoppet på rasteplassen flere ganger etter hendelsen, for å se om plata ligger i nærheten. Men det har ikke vært noen spor å se.

Stålplata ble borte en gang tidligere også, for noen år siden. Da kom den til rette igjen etter ei stund. Aune håper at det samme vil skje denne gangen, for det er mye styr med å skaffe ei ny slik plate, sier hun.

Stålplata har vært festa med flere skruer, så disse har blitt løsna før plata ble tatt ned. De fleste skruene står igjen, de har sikkert blitt skrudd tilbake på plass i ettertid.

Ordføreren håper at noen vet hvor stålplata er, og kan si fra til kommunen om det. Hvis noen heller vil frakte plata tilbake og sette den ved steinen, så er det også helt greit. Men ordføreren vil sette pris på om kommunen får beskjed, i så fall. Hun er ikke opptatt av hvem som har fjerna stålplata, men hun vil så gjerne ha den tilbake på plass.

Et skilt med 'Rindal - Tid til å leve' på en stor stein.
Slik ser den savnede stålplata ut.
Powered by Labrador CMS