Snart klart for TV-aksjonen i Rindal

Fire damer rundt et bord med innsamlingsbøsser. Den ene holder opp en plakat der det står 'La barna leve i fred'.
Eli Stafne Åsløkk, Kristin Langli, Synnøve Langli og Mildrid Kattem Aune gjør innsamlingsbøssene klare til søndag.

– Ta godt imot bøsse­bærerne på søndag!

Publisert Sist oppdatert

TV-aksjonskomiteen i Rindal, med to representanter fra Rindal kommune og to fra Rindal Sparebank, er snart i mål med forberedelsene til TV-aksjonen på søndag.

Rindal har tradjonsjon for å komme høyt opp i "konkurransen" mellom kommunene, om hvem som gir mest pr innbygger. Slik håper vi det blir i år også.

– Rindalingene er så dyktige på å stille opp som bøssebærere, og bidrar til at TV-aksjonen kan gjennomføres på en god måte i kommunen, sier ordfører Mildrid Kattem Aune.

TV-aksjonen i regi av NRK arrangeres i år for 49. gang, så neste år blir det 50-årsjubileum. 

Pengene går til Redd barna

Inntektene fra årets aksjon "La barn leve i fred" skal gå til Redd barnas arbeid for barn rammet av krig og konflikt, og til hjelpearbeid i seks ulike land. Mottakere i år vil være barn i Den demokratiske republikken Kongo, Sør-Sudan, Syria, Bangladesh, Ukraina - og Norge. 

Les mer om dette her: Dette går pengene til

– På vegne av aksjonskomiteen og Rindal kommune oppfordrer vi til å ta godt imot bøssebærerene på søndag, sier ordføreren.

Slik kan du gi

Det er mulig å gi bidrag til TV-aksjonen digitalt, gjennom TV-aksjonens nettside www.tvaksjonen.no.

Som privatperson kan du gi med VIPPS eller SMS. Da blir bidraget registrert i den kommunen der telefonabonnementet er registrert. Du kan også overføre til TV-aksjonens bankkonto eller bruke kortbetaling.

Næringslivet kan gi et bidrag gjennom denne nettsiden.

Powered by Labrador CMS