Rindal IL:

3 skilt på et fjell som viser hvor langt og hvilken retning det er til diverse steder. Skiltene viser Gråurtjønna, Torhøtta og Gråurfjellet.

Nytt fra Turstigruppa

Publisert

De aller fleste av de nye skiltene og oppstartstavlene våre har nå kommet på plass. Dere som er flittige brukere av stiene våre i Storfjellet, Skåkleiva, Tifjellet, Gaddfjellet, Gråurfjellet og Ruten har nok allerede lagt merke til de nye, flotte skiltene og oppstartstavlene som eMap har laget for oss.
Vi har som mål at hele det blåmerkede stinettet vårt vil få slike skilt og tavler etter hvert. De nye skiltene er i aluminium, og vil forhåpentligvis vare i mange år.

Skilt som skal henges opp på fjellet med informasjon om diverse turstier ligger på et bord

En ny og tørrere sti til Raudfjellet er ferdig blåmerket.
Noen nye klopper har blitt lagt ut på bløte partier etter stien i Seterdalen, men det er fremdeles behov for klopping, og planen er å kjøre ut flere klopper med snøskuter til vinteren. Oppstart fra Trollheimstunet etter stien til Øygardssetra og Helgetunsetrene.
Når dere passerer punktet i Seterdalen der stien tar av til Raudfjellet og Litjraudfjellet fortsetter dere etter stien mot Øygardssetra i ca 500-700 meter. Da kommer dere til et stidele der dere tar til venstre opp lia etter blåmerkingen mot Raudfjellet. Skilt har, naturlig nok, ikke kommet på plass enda, men den første merkespinnen har fått "Raudfjellet" påskrevet med tusj. På tur ned igjen har den første merkespinnen blitt merket med "nysti", for at det skal bli enklere å finne igjen stien. Nye skilt vil forhåpentligvis komme på plass neste vår/sommer.

Et grønt skilt på fjellet hvor det står Litjjo-skaret.

Oppfordrer alle som er ute på tur til å ta masse bilder. Kanske blir nettopp ditt bilde valgt til å dekorere årets Fjelltrimmenkrus.

Et grønt informasjonsskilt ved skogen hvor det står Gaddfjellet og under er et kart over området

Registreringskort for Småtrolltur 2023 blir lagt ut i disse dager. Dette er et eget opplegg for barn opp til 10 år. Alle som fullfører vil få diplom med motiv av troll fra Trollheimen, noe som passer godt til navnet på opplegget. Siden vi er en god del forsinket med å legge ut registreringskortene kan dere registrere turer dere har gått tidligere i sommer.
Ytterligere informasjon om opplegget ligger ute på nettsiden til Rindal IL og på Facebook.

En plakat som viser hvordan en diplom vil se ut, fra Rindal IL
Powered by Labrador CMS