Testkjøringsdag hos Polaris Nordmøre

Lastebilen med de nye modellene ankom hos oss i morgentimene på mandag, og den ble vist vei opp til området vi hadde klargjort for anledningen. Det var duket for en litt annerledes test-kjøringsdag.

Publisert

Normalt sett ville vi invitert til arrangementet på butikken, til kaffelag og det som hører med - men i disse tider måtte vi gjøre det litt annerledes for å kunne ivareta smittevern og samtidig kunne tilfredsstille kundenes nysgjerrighet og iver etter å få se og prøve de nye modellene.

Så i år måtte de som var interesserte i å prøve ut og kjøpe de nye modellene melde seg på arrangementet vårt, og ble deretter delt opp i puljer. De påmeldte fikk god oppfølging. De fikk prøve de modellene som var tilgjengelige, se på det som kommer av turbo og spurt om det de lurte på.

Telt med registrering av besøkende og en håndspritstasjon møter de oppmøtte, og alle som skal ut og teste maskiner fyller ut et ansvarsskjema for prøvekjøring via en QR kode.

Mannskap fra Røde Kors var innleid for anledningen. De bisto oss under hele arrangementet, for sikkerhetsmessige grunner og for å hjelpe oss å opprettholde smittevernregler og registrering.

Det var et eget område med oppkjørt og tilrettelagt løype for de oppmøtte testkjørerne. Så her var det bare å følge en av ledestjernene og med visshet og tryggheten om at et medlem av Røde Kors var bakerste ledd på hver testkjøringsrunde.

Alle de ulike modellene ble testkjørt, og det var god stemning under hele arrangementet. Det var muligheter for å få info om de nye kjøretøyene, og spørsmål ble besvart av kyndige kjørere og våre ambassadører.

Det ble alt i alt en veldig bra dag, med mange blide og fornøyde ansikt og det kan bekreftes at det ble signert flere nye kontrakter.

Det ble også en god erfaring å gjøre det på denne måten, både med tanke på smittevern og god kundekontakt og oppfølging -så det er godt mulig vi fortsetter å gjøre det på denne måten ved senere arrangementer også.

Polaris Nordmøre ønsker med dette å takke alle de oppmøtte for en vellykket testkjøringsdag 😊

Sjekk ut Polaris Nordmøre sin Facebookside for flere bilder av arrangementet.

Powered by Labrador CMS