Fotballhallen i Surnadal:

Lars Ove Løseth, Anders Grimsmo, Ellbjørg Larsen, Geir Olav Birkestøl, Ola Inge Sæther og Juras Chachlauskas i arbeidsgruppen for fotballhallen i Surnadal

Nå er spleiselaget i gang

Som en del av finansieringen av den påstartede fotballhallen på Syltøran, har Surnadal IL nå lansert et spleiselag rettet mot småbedrifter, naboklubber og privatmarkedet. Aksjonen gir alle som har lyst til å bidra muligheten til å få navnet sitt på veggen i den nye hallen.

Det Idrettslaget tilbyr er totalt 3500 kvadratmeter, der det blir helt opp til hver enkelt å bestemme hvor mange kvadratmeter man ønsker å «eie» i fotballhallen. Hver kvadratmeter er verdsatt til 300 kroner, og det gir også muligheten til å få navnet sitt på veggen – hvis man vil. Det er også lov å forbli anonym.

– Spleisen har vært planlagt som delfinansiering siden arbeidet med finansiering av fotballhallen startet. Pengene som kommer inn fra aksjonen vil gå uavkortet til investeringstilskudd, som dermed reduserer Idrettslagets lånebehov og fremtidige finansieringskostnader, sier Ellbjørg Haugen Larsen i Surnadal Fotballhall AS i en kommentar til Trollheimsporten.

For den som er god i hoderegning gir 3500 kvadratmeter med en kvadratmeterpris på 300 kroner en samlet sum på 1.050.000 kroner. Så blir det forhåpentligvis slik at mange bekker små faktisk gjør en stor å for Surnadal IL. For den som frykter inflasjon på bakels-prisene bør kjenne sin besøkelsestid her.

– Det har en verdi for alle brukere av hallen at finansieringskostnadene blir så lave som mulig. 1 million i ekstra lån gir med dagens rentenivå årlige ekstra rentekostnader på over 50.000 kroner. Det utgjør ca. 1500 «bakelsrundinger» og mange dugnadstimer i året!

– Spleisen gjennomføres slik den alltid var planlagt, for å redusere lånebelastning og fremtidige finansieringskostnader, avslutter Larsen.

HER finner du all informasjon du trenger om Spleisen. Ved denne artikkelens publiseringstidspunkt hadde 111 givere spleiset på 54.803 kroner.

Powered by Labrador CMS