ANNONSE:

SKUV delte fredag ut en gave på 15 000 kroner til Surnadalsrussen 2021.

– Helt rett for SKUV å støtte dette

Representanter fra SKUV overrakte fredag en sjekk på 15 000 kroner til Surnadalsrussen.

Publisert Sist oppdatert

Da vi fredag fikk med oss at Surnadalsrussen 2021 trenger økonomisk støtte for å få gjennomført blant annet den tradisjonelle russerevyen, kastet vi oss rundt og gjorde et hastevedtak i SKUV-styret:

Vi støtter russen med en gave på 15 000,- kroner.

Dette gjør vi i SKUV av flere grunner.

Én er at vi mener det er viktig med et levende kulturliv i bygda, og russen og russerevyen er en god og viktig rekrutteringsarena.

En annen er at vi, som arrangør, deler russens bekymringer og utfordringer rundt koronapandemiens påvirkning på kulturlivet. Med redusert publikumskapasitet blir det bortimot umulig å arrangere større arrangement, som samtidig er økonomisk forsvarlige. I hvert fall uten ekstern hjelp.

En av våre oppgaver, er å skape engasjement og aktivitet i kulturlivet i Surnadal. Det er lite som skaper så mye engasjement og aktivitet som russen og russerevyen. Overskrifta i denne saken er et sitat fra SKUV-nestleder Øyunn Fugelsøy Aune, og er noe hele styret kan stå for. I en tid der det er utfordrende å arrangere noe som helst, håper vi at støtte fra lokalsamfunnet kan bidra til at det blir russerevy i Storstuå også i 2021.

SKUV-nestleder Øyunn Fugelsøy Aune (f.v.) og SKUV-leder Øystein Hjelle Bondhus (nummer to fra høyre) tok fredag turen til Surnadal Vidaregåande skole for å dele ut en sjekk på 15 000 kroner til Kristin Bøklep, Edvard Bolme Fjerstad og resten av Surnadalsrussen 2021.

For å samtidig presisere det: SKUV stiller seg selvfølgelig hundre prosent bak gjeldende smittevernreglement.

Vi i SKUV har vært så heldige at det lokale næringslivet har vært en stor og viktig støtte i forbindelse med våre arrangement, som for eksempel utekonserter under Laksedagene og Merry Fu**ing Christmas.

På samme måte ønsker vi nå å være en støtte for Surnadalsrussen og russerevyen.

All ære til Sagatun og Surnadal Sparebank, som allerede har gitt økonomisk støtte til russen. Vi håper at deres, og vårt, bidrag, kan være med på å få denne ballen til å rulle.

Derfor oppfordrer vi alle til å innlemme Surnadalsrussen i denne store, felles dugnaden vi nå er midt oppe i.

Powered by Labrador CMS